U bekijkt pagina: Home » Overige » Bossandwessing

Bossandwessing Overige

Bossandwessing Overige 1 tot 17 van totaal 17
Magnify Aqs Handdouchehouder Losse Kunststof Mat Zwart
Aqs Handdouchehouder Losse Kunststof Mat Zwart
Aqs Handdouchehouder Losse Kunststof Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Handdouchehouder Losse Kunststof Mat Zwart Deze handdouchehouder is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. De losse handdouchehouder heeft een chique uitstraling. Een handdouchehouder kunt u gebruiken om uw handdouche aan de muur op te hangen. Bij inbouw douches kunt u de hoofddouche kop vaak niet losmaken, een losse handdouche is daardoor in de muur gemonteerd. Met de losse handdouchehouder van Boss & Wessing kunt u de handdouche makkelijk ophangen. De uitvoering van deze handdouche is mat zwart. Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De mat zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Handdouchehouder Losse Kunststof Mat Zwart: Kwaliteit en design Losse handdouche houder Materiaal: Kunststof Kleur: Mat Zwart Afmetingen: (b)3.7 x (d)5 x (h)5.5 cm Voor handdouche van 1/2 inch Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
Kunststof
Mat Zwart
EAN nummer8719304450474
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�13.95
Magnify Douchewisserset BossandWessing Met Ophanghaak Chroom
Douchewisserset BossandWessing Met Ophanghaak Chroom
Douchewisserset BossandWessing Met Ophanghaak Chroom
Overige
BossandWessing
Overige
Douchewisserset Boss & Wessing met Ophanghaak Chroom Deze luxe douchewisserset van Boss & Wessing is het ideale product voor het reinigen van uw douche, glas of keramische tegels. Het wisserblad van de wisser is wit van kleur: hierdoor laat u geen zwarte strepen achter tijdens het schoonmaken. Bovendien is het wisserblad eenvoudig te vervangen, waardoor het artikel lang mee zal gaan. De douchewisser wordt geleverd met een ophanghaak waar de wisser eenvoudig aan kan worden opgehangen. De breedte van het blad bedraagt 15 cm, terwijl de wisser een lengte van 17 cm heeft. De lengte van de hanger bedraagt 22 cm en de breedte 4,5 cm. Het handvat is gemaakt van chroom en de kop van roestvrijstaal, waardoor de wisser ook meer dan uitstekend bestendig is voor vochtige ruimtes. Specificaties: Merk: Boss & Wessing Luxe douchewisserset Inclusief ophanghaak chroom Materiaal handvat: chroom Materiaal kop: RVS Kleur wisserblad: wit
EAN nummer8719304428640
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�19.00
Magnify Aqs Handdoekring Mia Rond Mat Zwart
Aqs Handdoekring Mia Rond Mat Zwart
Aqs Handdoekring Mia Rond Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Handdoekring Mia Rond Mat Zwart Deze Handoekring Mia Rond Mat Zwart is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Wilt u eens iets anders dan standaard chroom of RVS accessoires in uw badkamer of toiletruimte? Kies dan voor deze zwarte handdoekring. U kunt uw handdoek ophangen in deze handdoekring zodat er geen handdoeken meer in uw badkamer rondslingeren. Specificaties AQS Handdoekring Mia Rond Mat Zwart: Kwaliteit en design Handdoekring Mia Rond Kleur: mat zwart Afmetingen: (b)15.6 x (d)6 x (h)16.1 cm Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
mat zwart
EAN nummer8719304447825
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�38.25
Magnify Aqs Douchearm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart
Aqs Douchearm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart
Aqs Douchearm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Douchearm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart Deze luxe douchearm is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze mat zwarte douchearm past perfect in uw doucheruimte. Deze douchearm is een vierkante versie en heeft een lengte van 20cm. De douchearm heeft een mat zwart afwerking en wordt aan het plafond bevestigd. De douchearm wordt geleverd zonder douchekop: deze dient u zelf nog aan te schaffen om het product compleet te maken. Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Douchearm Luxe Vierkant Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Douchearm luxe Vierkant Lengte: 20cm Kleur: mat zwart Bevestiging: plafond Zonder douchekop Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
mat zwart
EAN nummer8719304448075
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�56.30
Magnify Aqs Douchearm Luxe Rond Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart
Aqs Douchearm Luxe Rond Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart
Aqs Douchearm Luxe Rond Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Douchearm Luxe Rond Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart Deze luxe douchearm is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze mat zwarte douchearm past perfect in uw doucheruimte. Deze douchearm is een ronde versie en heeft een lengte van 20cm. De douchearm heeft een mat zwart afwerking en wordt aan het plafond bevestigd. De douchearm wordt geleverd zonder douchekop: deze dient u zelf nog aan te schaffen om het product compleet te maken. Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Douchearm Luxe Rond Plafondbevestiging 20cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Douchearm luxe Rond Lengte: 20cm Kleur: mat zwart Bevestiging: plafond Zonder douchekop Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
mat zwart
EAN nummer8719304448082
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�58.50
Magnify Aqs Handdoekrek Mia Enkel 60cm Mat Zwart
Aqs Handdoekrek Mia Enkel 60cm Mat Zwart
Aqs Handdoekrek Mia Enkel 60cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Handdoekrek Mia Enkel 60cm Mat Zwart Dit handdoekrek Mia is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Wilt u eens iets anders dan standaard chroom of RVS accessoires in uw badkamer of toiletruimte? Kies dan voor dit mat zwarte handdoekrek. Het rek heeft een enkele stang van 60cm breed waar u gemakkelijk een handdoek op kunt hangen. Dit handdoekrek is ook verkrijgbaar met een dubbele stang. Specificaties AQS Handdoekrek Mia Enkel 60cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Handdoekrek Mia Enkel Afmetingen: (b)60 x (d)6 x (h)2.2 cm Mat zwart Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
EAN nummer8719304447849
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�59.50
Magnify Aqs Fontein Rino Mini Links 36x18x9 Cm Mat Zwart
Aqs Fontein Rino Mini Links 36x18x9 Cm Mat Zwart
Aqs Fontein Rino Mini Links 36x18x9 Cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Fontein Rino Mini Links 36x18x9 cm Mat Zwart Deze fontein is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Fonteintjes zijn een belangrijk element in uw toiletruimte: de ruimte is vaak beperkt en het kleine formaat van deze fontein biedt daarom uitkomst. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 9 cm past deze fontein perfect in iedere toiletruimte. De fontein heeft een mat zwarte uitstraling en heeft een rechthoekige vorm. Aan de linkerkant van het fonteintje bevindt zich een kraangat, waar u zelf een kraan op kunt monteren om de set compleet te maken. Deze fontein van is super compact en neemt weinig ruimte in beslag. Door zijn keramische afwerking is deze fontein gemakkelijk schoon te houden. U kunt deze losse fontein helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Kies uw favoriete kraan, sifon en waste en stel uw perfecte fontein samen. Sifon, kraan en waste zijn los verkrijgbaar. Specificaties AQS Fontein Rino Mini Links 36x18x9 cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Fontein Rino Mini Afmetingen: (b)36 x (d)18 x (h)9 cm Kleur: mat zwart Materiaal: keramiek Vorm: rechthoek Inclusief kraangat (links) Exclusief sifon, kraan en waste Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
keramiek
mat zwart
EAN nummer8719304453789
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�72.50
Magnify Aqs Fontein Rino Mini Rechts 36x18x9 Cm Mat Zwart
Aqs Fontein Rino Mini Rechts 36x18x9 Cm Mat Zwart
Aqs Fontein Rino Mini Rechts 36x18x9 Cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Fontein Rino Mini Rechts 36x18x9 cm Mat Zwart Deze fontein is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Fonteintjes zijn een belangrijk element in uw toiletruimte: de ruimte is vaak beperkt en het kleine formaat van deze fontein biedt daarom uitkomst. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 9 cm past deze fontein perfect in iedere toiletruimte. De fontein heeft een mat zwarte uitstraling en heeft een rechthoekige vorm. Aan de rechterkant van het fonteintje bevindt zich een kraangat, waar u zelf een kraan op kunt monteren om de set compleet te maken. Deze fontein van is super compact en neemt weinig ruimte in beslag. Door zijn keramische afwerking is deze fontein gemakkelijk schoon te houden. U kunt deze losse fontein helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Kies uw favoriete kraan, sifon en waste en stel uw perfecte fontein samen. Sifon, kraan en waste zijn los verkrijgbaar. Specificaties AQS Fontein Rino Mini Rechts 36x18x9 cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Fontein Rino Mini Afmetingen: (b)36 x (d)18 x (h)9 cm Kleur: mat zwart Materiaal: keramiek Vorm: rechthoek Inclusief kraangat (rechts) Exclusief sifon, kraan en waste Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS". Deze fontein is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Fonteintjes zijn een belangrijk element in uw toiletruimte: de ruimte is vaak beperkt en het kleine formaat van deze fontein biedt daarom uitkomst. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 9 cm past deze fontein perfect in iedere toiletruimte. De fontein heeft een mat zwarte uitstraling en heeft een rechthoekige vorm. Aan de linkerkant van het fonteintje bevindt zich een kraangat, waar u zelf een kraan op kunt monteren om de set compleet te maken. Deze fontein van is super compact en neemt weinig ruimte in beslag. Door zijn keramische afwerking is deze fontein gemakkelijk schoon te houden. U kunt deze losse fontein helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Kies uw favoriete kraan, sifon en waste en stel uw perfecte fontein samen. Sifon, kraan en waste zijn los verkrijgbaar. Specificaties AQS Fontein Rino Mini Links 36x18x9 cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Fontein Rino Mini Afmetingen: (b)36 x (d)18 x (h)9 cm Kleur: mat zwart Materiaal: keramiek Vorm: rechthoek Inclusief kraangat (links) Exclusief sifon, kraan en waste Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
keramiek
mat zwart
EAN nummer8719304453796
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�72.50
Magnify Aqs Inbouwuitloop Vierkant 26cm 1/2 Mat Zwart
Aqs Inbouwuitloop Vierkant 26cm 1/2 Mat Zwart
Aqs Inbouwuitloop Vierkant 26cm 1/2 Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Inbouwuitloop Vierkant 26cm 1/2" Mat Zwart Deze inbouwuitloop is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze mat zwarte inbouwuitloop is een absolute blikvanger in uw badkamer! Met een lengte van 26cm is het product bovendien zeer praktisch te noemen. De inbouwuitloop is geproduceerd in de kleur mat zwart en heeft daarmee een zeer moderne uitstraling. De inbouwuitloop beschikt over een perlator die ervoor zorgt dat er lucht in de waterstraal komt. Omdat de waterdruk behouden wordt, gaat de kracht van het water hiermee niet verloren en bespaart u dus veel water! Specificaties AQS Inbouwuitloop Vierkant 26cm 1/2" Mat Zwart: Kwaliteit en design Inbouwuitloop Vierkant Kleur: mat zwart Materiaal: messing Afmetingen: (b)6 x (d)26 x (h)8.3 cm Draadaansluiting: 1/2" Montage: inbouw Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
messing
mat zwart
EAN nummer8719304447900
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�75.00
Magnify Aqs Inbouwuitloop Vierkant 31cm 1/2 Mat Zwart
Aqs Inbouwuitloop Vierkant 31cm 1/2 Mat Zwart
Aqs Inbouwuitloop Vierkant 31cm 1/2 Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Inbouwuitloop Vierkant 31cm 1/2" Mat Zwart Deze inbouwuitloop is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze mat zwarte inbouwuitloop is een absolute blikvanger in uw badkamer! Met een lengte van 31cm is het product bovendien zeer praktisch te noemen. De inbouwuitloop is geproduceerd in de kleur mat zwart en heeft daarmee een zeer moderne uitstraling. De inbouwuitloop beschikt over een perlator die ervoor zorgt dat er lucht in de waterstraal komt. Omdat de waterdruk behouden wordt, gaat de kracht van het water hiermee niet verloren en bespaart u dus veel water! Specificaties AQS Inbouwuitloop Vierkant 31cm 1/2" Mat Zwart: Kwaliteit en design Inbouwuitloop Vierkant Kleur: mat zwart Materiaal: messing Lengte: 31cm Draadaansluiting: 1/2" Montage: inbouw Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
messing
mat zwart
EAN nummer8719304447917
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�83.25
Magnify Aqs Douchearm Rond Muurbevestiging 45cm Mat Zwart
Aqs Douchearm Rond Muurbevestiging 45cm Mat Zwart
Aqs Douchearm Rond Muurbevestiging 45cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Douchearm Rond Muurbevestiging 45cm Mat Zwart Deze douchearm is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze douchearm met mat zwarte uitstraling geeft een moderne look aan uw badkamer, zeker als u de douchearm combineert met meerdere mat zwarte items in uw badkamer. De douchearm oftewel muuruitloop is de enige verbinding tussen uw muur en uw douchekop. De douchearm is gemaakt van messing. Bij de muuruitloop wordt standaard een rozet geleverd. De aansluitmaat is 1/2". Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Douchearm Rond Muurbevestiging 45cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Douchearm rond Mat Zwart Design 45cm Muuruitloop Met rozet 1/2" aansluiting Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
EAN nummer8719304448099
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�84.15
Magnify Aqs Handdoekrek Mia Dubbel 60cm Mat Zwart
Aqs Handdoekrek Mia Dubbel 60cm Mat Zwart
Aqs Handdoekrek Mia Dubbel 60cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Handdoekrek Mia Dubbel 60cm Mat Zwart Dit handdoekrek Mia is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Wilt u eens iets anders dan standaard chroom of RVS accessoires in uw badkamer of toiletruimte? Kies dan voor dit mat zwarte handdoekrek. Het rek heeft een dubbele stang van 60cm breed waar u gemakkelijk twee handdoeken op kunt hangen. Dit handdoekrek is ook verkrijgbaar met een enkele stang. Specificaties AQS Handdoekrek Mia Dubbel 60cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Handdoekrek Mia Dubbele stang Afmetingen: (b)60 x (d)12 (h)2.2 cm Mat zwart Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
EAN nummer8719304447856
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�84.95
Magnify Aqs Opzetwastafel Pare 58x37x12 Cm Mat Zwart
Aqs Opzetwastafel Pare 58x37x12 Cm Mat Zwart
Aqs Opzetwastafel Pare 58x37x12 Cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Opzetwastafel Pare 58x37x12 cm Mat Zwart Deze opzetwastafel is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze opzetwastafel heeft een fraaie mat zwarte uitstraling en geeft een extra dimensie aan uw badkamer. Zeker als u de wastafel combineert met andere mat zwarte items in uw badkamer. De opzetwastafel kent een breedte van 58 cm, een diepte van 37 cm en een hoogte van 12 cm. De opzetwastafel is gemaakt van materiaal keramiek. Keramiek is noch metaal of polymeer en bevatten goede mechanische eigenschappen. Het is hard en heeft een hoge vloeigrens. Met uitzonderingen daargelaten is keramiek slijtvast, hittebestendig, non-elektrisch, non-magnetisch en non-metalisch. Let op bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig.Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren. Zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Opzetwastafel Pare 58x37x12 cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Opzetwastafel Pare Kleur: mat zwart Vorm: rechthoek Breedte: 58 cm Diepte: 37 cm Hoogte: 12 cm Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
mat zwart
EAN nummer8719304453765
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�116.25
Magnify Aqs Badmengkraan Janero Thermostatische Mat Zwart
Aqs Badmengkraan Janero Thermostatische Mat Zwart
Aqs Badmengkraan Janero Thermostatische Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Badmengkraan Janero Thermostatische Mat Zwart Deze thermostatische badmengkraan is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze badmengkraan is universeel en ruimtebesparend. De badmengkraan is uitgerust met keramische schijven en is vervaardigd uit messing verchroomd metaal met de prachtige mat zwarte kleur. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. Met de aan-en uitknop bepaalt u of het water uit de uitloop of uit de doucheslang komt. Let op bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig.Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren. Zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Badmengkraan Janero Thermostatische Mat Zwart: Kwaliteit en design Badmengkraan Janero Mat Zwart Afmetingen: (b)28.4 x (d)15.5 cm Mengkraan met een geintergreerde omstelknop Temparatuur begrenzer 38 graden Inclusief S koppelingen en rozetten Keramische schijven 2 Jaar garantie HOH 15cm Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
EAN nummer8719304453741
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�139.35
Magnify Aqs Wastafelmengkraan Cemal Opbouw Draaibare Uitloop Mat Zwart
Aqs Wastafelmengkraan Cemal Opbouw Draaibare Uitloop Mat Zwart
Aqs Wastafelmengkraan Cemal Opbouw Draaibare Uitloop Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Wastafelmengkraan Cemal Opbouw Draaibare Uitloop Mat Zwart Deze opbouw wastafelmengkraan Cemal is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze mat zwarte thermostatische wastafelmengkraan is de eyecatcher van uw badkamer! In combinatie met andere zwarte elementen creëert u een badkamer rijk aan design! De design wastafelmengkraan heeft een draaibare uitloop. Een draaibare uitloop is echt praktisch om uw wastafel goed schoon te houden omdat het water makkelijker verspreid kan worden. Aan het uiteinde van de uitloop zit een perlator weggewerkt in het model. Een perlator is een kapje met gaatjes die zorgt dat er lucht wordt gemengd met het water. Op die manier verbruikt u minder water en is de straal minder hard. De keramische schijven zorgen voor een lange levensduur van de kraan. Dat komt omdat het keramisch binnenwerk de hendel jaren lang soepel houdt in zijn beweging om water door te laten en de kraan goed te sluiten. Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Wastafelmengkraan Cemal Opbouw Draaibare Uitloop Mat Zwart: Kwaliteit en design Wastafelmengkraan Cemal Kleur: mat zwart Materiaal: Messing Voorzien van draaibare uitloop Mengkraan opbouw Voorzien van perlator 2 jaar garantie Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
Messing
mat zwart
EAN nummer8719304448051
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�186.15
Magnify Aqs Badmengkraan Rodos Waterval Thermostatisch Vierkant Mat Zwart
Aqs Badmengkraan Rodos Waterval Thermostatisch Vierkant Mat Zwart
Aqs Badmengkraan Rodos Waterval Thermostatisch Vierkant Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Badmengkraan Rodos Waterval Thermostatisch Vierkant Mat Zwart Deze badmengkraan Rodos is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze badmengkraan is een designvolle en moderne kraan met een mat zwarte look. De mat zwarte badmengkraan is voorzien van een waterval dat deze kraan ook nog eens uniek maakt. Een mooie combinatie waar u jaren plezier mee zult beleven. Deze badmengkraan is voorzien van een thermostaat kraan. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De kraan is uitgerust met keramische schijven. Bij een keramisch binnenwerk schuiven twee keramische plaatjes over elkaar dat zorgt dat het water geleidelijk doorloopt of stopt zodra u de hendel beweegt. Let op bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig.Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren. Zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Badmengkraan Rodos Waterval Thermostatisch Vierkant Mat Zwart: Kwaliteit en design Kleur: mat zwart Voorzien van waterval Thermostatisch Keramische schijven Voorzien van temperatuur begrenzer Voorzien van temperatuur regelaar Exclusief handdouche en doucheslang Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
mat zwart
EAN nummer8719304453727
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�272.00
Magnify Aqs Hoofddouche Met Waterval En Douchearm 40.4x25.4 Cm Mat Zwart
Aqs Hoofddouche Met Waterval En Douchearm 40.4x25.4 Cm Mat Zwart
Aqs Hoofddouche Met Waterval En Douchearm 40.4x25.4 Cm Mat Zwart
Overige
BossandWessing
Overige
AQS Hoofddouche Met Waterval En Douchearm 40.4x25.4 cm Mat Zwart Deze mat zwarte hoofddouche is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze hoofddouche is uitgevoerd in messing en is met de mat zwarte uitstraling is een echte blikvanger in uw badkamer! U kunt de hoofddouche combineren met meerdere mat zwarte onderdelen in uw badkamer. Dit is een heerlijke hoofddouche met dubbele waterval en douchearm. Let bij het installeren van dit product op voor het oppervlak van de onderdelen. De zwarte afwerking is erg krasgevoelig. Als er gereedschap op de onderdelen moet worden gebruikt om te installeren, zorg voor enige bescherming op deze onderdelen voordat u het product aandraait. Specificaties AQS Hoofddouche Met Waterval En Douchearm 40.4x25.4 cm Mat Zwart: Kwaliteit en design Hoofddouche met dubbele waterval en douchearm Afmeting doucharm: 10.4x35x5.9 cm Afmeting hoofddouche: 40.4x25.4 cm Materiaal: messing Werkdruk: 0,5 BAR 6 BAR Advies werkdruk: 2 BAR 5 BAR Garantie: 2 jaar Het merk AQS Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".
messing
EAN nummer8719304448181
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�786.25
Bossandwessing Overige 1 tot 17 van totaal 17

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Black Friday Tegeldepot
  (23 November 2018)
  Black Friday Tegeldepot Ontvang hier 10% korting bij Tegeldepot: black friday...
 • Gezocht op sanitair tegels
  (16 November 2018)
  Gezocht op sanitair tegels Adres (3) Douchewand Schuifdeur 135 Cm (3) Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom wit (2) Douch...
 • Veghel Sanitair
  (02 April 2018)
  Veghel Sanitair Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Totaal zoekopdrachten Zoekwoord goedkeuren? Verwijderen? Selecteer/deselecteer Alles Wa...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Waar Wilt U Naar Zoeken  Scharnier Accor Valpijp Verbinder Beterbad Lagoon Multifunctionele Pex al pex Buizen Met Isolatie Pendeldeur Swing Wc Borstel 65mm Wc Glaso Contactgegevens Jazz 3430411 Badkamermeubel Met Wasbak Afvoerputje Amirican Kitchen Instamat Schafer Bovendeel Knijp Handdouche  Raindance Douchekop Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom  wit Douchebak Douchebak 90x75 Grohe Douchehouder Doucheputje  Douche Rooster Website Complete Badkamer Aquadesign Vrijstaand Ligbad Round 170x78x60cm Acryl Wit 168x75x58 Vrijstaand Bad Acryl 168x75x58 Cea Fre 64 Adres Matte Douchedeur Schoonmaakmiddel Grohclean Douchewand Schuifdeur 135 Cm 45304000 Groh 45304000 Douchedeur Enter Jashaak Vola Openingstijden  Solid s Top Opbouwwastafel Ovaal Mat Wit B60xd40x11 2cm  Cea Ink Buitendouche Rubio Picasso Xs Z 1 Geborsteld Douch Schuifdeur Nisdeur 2 Delige Douchedeur 96x 180 Cm Wiesbaden Menir Wiesbaden Menir 32 3779 Haro Wcbril Badkamermeubel  Onderkast Dukan Vlotter Tece Eigenaar Contact Pressalit Tivoli2 Colorado Sprongbocht Wiesbaden 72mm ⌀ 9 11 Verstelbaar 14 5   34 5cm Douchegootkit Kalkscha Bad Plug Valpijp Rvs Drukplaten Releveler Handdoekhouder Bwh Design Solidsteel Tegelstrip Rvs Zwart  Ronda Badkussen R155 Keramag douchecabine160x80x4 8cm Pendeldeur Xenz Flat Douche Deur Sanix Round Dubbele Handdoekrek Kees Keukenkraan Keramag Joly Wcbbril Waste Badwand Tripp 150x140 Badwand Badwand Tripo Dab Va35 180 Pomp Ligbad S koppeling Cube Bad Allibert Hoekbad Uripad Vloervlak Sigma Duoblok Set Inbouw Wcrolhouder