U bekijkt pagina: Home » Badkamerspiegel » Allibert

Allibert Badkamerspiegel

Allibert Badkamerspiegel 1 tot 32 van totaal 32
Magnify Spiegelkast Allibert Aida 38x48x16 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Aida 38x48x16 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Aida 38x48x16 Cm Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Aida 38X48X16 Cm Wit Allibert AIDA Toiletkast / Spiegelkast 38x48x16 cm wit De AIDA toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 1 spiegeldeur. 3 verwijderbare en 2 vaste kunststof leggers in de compartimenten. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien De belangrijkste specificaties Afmetingen: 38 x 48 x 16 cm  1 pivoterende spiegeldeur met vast compartiment  Drie verwijderbare en verplaatsbare leggers 2 vaste schapjes Afsluitbaar met sleutel Garantie in jaren 2 EAN 3588560316214  De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 1 spiegeldeur biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlcihting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
SKU nummer3588560316214
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �99.00
Magnify Spiegelkast Allibert Naty 59x50x16 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Naty 59x50x16 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Naty 59x50x16 Cm Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Naty 59X50X16 cm Wit De NATY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 2 spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact en 1 centrale vaste spiegel. 1 vaste kunststof legger in ieder compartiment. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur  Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  Garantie in jaren 2 EAN 3588560311028  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 59 x 50 x 15,5 cm  2 spiegeldeuren en 1 centrale spiegel  1 stopcontact - 1 schakelaar  Klasse 2 IP21 - inst. Vol 3  De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 2 spiegeldeuren en 1 centrale spiegel biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlcihting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
SKU nummer3588560311028
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �113.00
Magnify Spiegelkast Allibert Kaly 59x49x16 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Kaly 59x49x16 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Kaly 59x49x16 Cm Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Kaly 59X49X16 cm Wit De KALY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 3 spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact. 2 uitneembare kunststof leggers in ieder compartiment. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel in een kartonnen doos  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur  Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging. Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 59 x 49 x 15,5 cm  3 pivoterende spiegeldeuren  1 stopcontact en 1 verlichtingsschakelaar  Klasse 2 IP21 - installatie volume 3  Polystyreen kunststof  Garantie in jaren 2 EAN 3588560311233  De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlcihting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer.  Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
SKU nummer3588560311233
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �149.00
Magnify Spiegelkast Allibert Kalipso 55x66x13 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Kalipso 55x66x13 Cm Wit
Spiegelkast Allibert Kalipso 55x66x13 Cm Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Kalipso 55X66X13 cm Wit De KALIPSO toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 1 spiegeldeur met een verlichting. Met 3 verwijderbare en verplaatsbare leggers in de toiletkast. Wat zit er in de verpakking  Toiletkast uit 1 geheel in een kartonnen doos  Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur. Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging.  Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste Specificaties  Afmetingen: 55 x 66 x 12,5 cm  1 pivoterende spiegeldeur  3 verwijderbare en verplaatsbare leggers Uitgerust met 1 schakelaar en verlichting door 1 spaarlamp E 14 (niet meegeleverd).  Klasse 2 IP 21. Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560315699 De voordelen Deze witte kunststof polystyerene toiletkast met 1 spiegeldeur biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare en verwijderbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
SKU nummer3588560315699
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �175.00
Magnify Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm
Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm
Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm Op zoek naar een spiegel die de strakke lijnen van uw moderne badkamer perfect doen verzachten? Neem dan de Oko spiegel van Allibert. De spiegel heeft een diameter van 60cm en is voorzien van een mooie breed hout kader van 4cm. De spiegel is afgewerkt met grijs aluminium. Specificaties van de Allibert Oko spiegel - Kleur: grijs aluminium - Afmeting: 60x60cm - 4 cm dik door hout kader - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Grijs
SKU nummer3588560343616
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �189.00
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 60cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel - Afmeting: 60x70cm - Voorzien van LED verlichting aan beide kanten - LED is met 45 graden naar u toe gedraaid - Dikte spiegel: 2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Alum.zilver/helder plus
SKU nummer3588560342886
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �237.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 60cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Afmeting: 60x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 2 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 14cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560343050
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �263.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 60cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Donkergrijs Eik - Afmeting: 60x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 2 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 14cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Eiken Donker
SKU nummer3588560343067
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �263.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 60cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel - Afmeting: 60x70cm - Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde - Heeft een aluminium omlijsting - Dikte spiegel: 2cm - Voorzien van verlichte sensor - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342831
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �267.95
Magnify Spiegelkast Allibert Pian'o 60x61x18 Cm Wit (belgisch Stopcontact)
Spiegelkast Allibert Pian'o 60x61x18 Cm Wit (belgisch Stopcontact)
Spiegelkast Allibert Pian'o 60x61x18 Cm Wit (belgisch Stopcontact)
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Pian'o 60X61X18 Cm Wit De PIAN'O toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit gemelamineerd wit hout met 3 spiegeldeuren met aan bovenzijde een fluo-verlichting en intern een stopcontact. Met 5 verplaatsbare glazen leggers in de toiletkast. Toiletkast uit 1 geheel Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 60 x 60,5 x 18 cm  3 spiegeldeuren  Halogeenverlichting 60W  1 stopcontact Belgische aansluiting (UTE) 1 schakelaar  Klasse 2 IP 21  Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560281017 De voordelen Deze witte gemelamineerde houten toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de 5 verplaatsbare en verwijderbare glazen leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met een fluo-verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
SKU nummer3588560281017
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �277.00
Magnify Spiegelkast Allibert Pian'o 60x61x18 Cm Wit (nederlands Stopcontact)
Spiegelkast Allibert Pian'o 60x61x18 Cm Wit (nederlands Stopcontact)
Spiegelkast Allibert Pian'o 60x61x18 Cm Wit (nederlands Stopcontact)
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Pian'o 60X61X18 Cm Wit (Nederlands stopcontact) De PIAN'O toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit gemelamineerd wit hout met 3 spiegeldeuren met aan bovenzijde een fluo-verlichting en intern een stopcontact. Met 5 verplaatsbare glazen leggers in de toiletkast. Toiletkast uit 1 geheel Leggers binnenzijde te plaatsen  Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien  Electriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman  De belangrijkste specificaties Afmetingen: 60 x 60,5 x 18 cm  3 spiegeldeuren  Halogeenverlichting 60W  1 stopcontact Nederlandse aansluiting (VDE) 1 schakelaar  Klasse 2 IP 21  Garantie in jaren 2 De voordelen Deze witte gemelamineerde houten toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de 5 verplaatsbare en verwijderbare glazen leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met een fluo-verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde.  Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnenscharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
SKU nummer3588560281017
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �277.00
Magnify Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Deli LED Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Deli spiegels. De Deli spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geintregeerd in de spiegel. De spiegel heeft een afmeting van 90cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 90cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Deli spiegel - Afmeting: 90x70cm - Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde - Dikte spiegel: 2,2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342947
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �278.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 80cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel - Afmeting: 80x70cm - Voorzien van LED verlichting aan beide kanten - LED is met 45 graden naar u toe gedraaid - Dikte spiegel: 2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Alum.zilver/helder plus
SKU nummer3588560342893
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �285.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 90cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 90cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel - Afmeting: 90x70cm - Voorzien van LED verlichting aan beide kanten - LED is met 45 graden naar u toe gedraaid - Dikte spiegel: 2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Alum.zilver/helder plus
SKU nummer3588560342909
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �295.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Afmeting: 80x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 2 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 14cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560343098
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �296.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Donkergrijs Eik - Afmeting: 80x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 2 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 14cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Eiken Donker
SKU nummer3588560343104
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �296.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 100cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 100cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel - Afmeting: 100x70cm - Voorzien van LED verlichting aan beide kanten - LED is met 45 graden naar u toe gedraaid - Dikte spiegel: 2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342916
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �306.95
Magnify Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Stella LED Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Stella spiegelkast. De Stella spiegelkast is voorzien van LED verlichting aan de zijkanten, mooi geïntegreerd. De kast heeft 1 spiegeldeur met softclose en 2 uitneembare leggers. Daarnaast is de kast voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 50cm breed en 65cm hoog en is 14cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 50cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Stella spiegelkast - Afmeting: 50x65cm - Voorzien van LED verlichting aan de zijkanten - Vermogen: 9.2 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 1 softclose deur met spiegel - Voorzien van 2 uitneembare leggers - Dikte spiegel: 14cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560342985
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �314.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 80cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel - Afmeting: 80x70cm - Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde - Heeft een aluminium omlijsting - Dikte spiegel: 2cm - Voorzien van verlichte sensor - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342848
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �314.95
Magnify Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Stella LED Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Stella spiegelkast. De Stella spiegelkast is voorzien van LED verlichting aan de zijkanten, mooi geïntegreerd. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 6 uitneembare leggers. Daarnaast is de kast voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 65cm hoog en is 14cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Stella spiegelkast - Afmeting: 80x65cm - Voorzien van LED verlichting aan de zijkanten - Vermogen: 9.2 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 3 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 6 uitneembare leggers - Dikte spiegel: 14cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560342992
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �316.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 70cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 70cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Donkergrijs Eik - Afmeting: 70x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 3 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 16cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Eiken Donker
SKU nummer3588560343081
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �321.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 70cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 70cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Glans Wit - Afmeting: 70x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 3 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 16cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560343074
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �321.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 120cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 120cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel - Afmeting: 120x70cm - Voorzien van LED verlichting aan beide kanten - LED is met 45 graden naar u toe gedraaid - Dikte spiegel: 2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342923
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �337.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 90cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 90cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel - Afmeting: 90x70cm - Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde - Heeft een aluminium omlijsting - Dikte spiegel: 2cm - Voorzien van verlichte sensor - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342855
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �344.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Glans Wit - Afmeting: 80x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 3 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 16cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560343111
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �344.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Donkergrijs Eik - Afmeting: 80x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 3 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 16cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Eiken Donker
SKU nummer3588560343128
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �344.95
Magnify Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Deli LED Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Deli spiegels. De Deli spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geintregeerd in de spiegel. De spiegel heeft een afmeting van 140cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 140cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Deli spiegel - Afmeting: 140x70cm - Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde - Dikte spiegel: 2,2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342954
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �358.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 100cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 100cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel - Afmeting: 100x70cm - Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde - Heeft een aluminium omlijsting - Dikte spiegel: 2cm - Voorzien van verlichte sensor - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342862
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �368.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 120cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 120cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Glans Wit - Afmeting: 120x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 3 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 6 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 16cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560343135
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �381.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegelkast
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Donkergrijs Eik Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 120cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 120cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast - Kleur: Donkergrijs Eik - Afmeting: 120x75.2cm - Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting - Vermogen: 6 Watt - Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume - Voorzien van stopcontact en schakelaar - Energieklasse: A+ - Heeft 3 softclose deuren met spiegel - Voorzien van 6 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers - Dikte spiegel: 16cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Eiken Donker
SKU nummer3588560342688
Spiegelkast
Badkamerspiegel > Spiegelkast > Spiegelkast
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �381.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 140cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 140cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel - Afmeting: 140x70cm - Voorzien van LED verlichting aan beide kanten - LED is met 45 graden naar u toe gedraaid - Dikte spiegel: 2cm - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342930
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �404.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 120x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 120x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 120x70cm Aluminium Rand
Badkamerspiegel
Allibert
Spiegels
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 120x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 120cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 120cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel - Afmeting: 120x70cm - Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde - Heeft een aluminium omlijsting - Dikte spiegel: 2cm - Voorzien van verlichte sensor - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Aluminium
SKU nummer3588560342879
Spiegels
Badkamerspiegel > Spiegels > Spiegels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �441.95
Allibert Badkamerspiegel 1 tot 32 van totaal 32

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Black Friday Tegeldepot
  (23 November 2018)
  Black Friday Tegeldepot Ontvang hier 10% korting bij Tegeldepot: black friday...
 • Gezocht op sanitair tegels
  (16 November 2018)
  Gezocht op sanitair tegels Adres (3) Douchewand Schuifdeur 135 Cm (3) Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom wit (2) Douch...
 • Veghel Sanitair
  (02 April 2018)
  Veghel Sanitair Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Totaal zoekopdrachten Zoekwoord goedkeuren? Verwijderen? Selecteer/deselecteer Alles Wa...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Waar Wilt U Naar Zoeken  Scharnier Accor Valpijp Verbinder Beterbad Lagoon Multifunctionele Pex al pex Buizen Met Isolatie Pendeldeur Swing Wc Borstel 65mm Wc Glaso Contactgegevens Jazz 3430411 Badkamermeubel Met Wasbak Afvoerputje Amirican Kitchen Instamat Schafer Bovendeel Knijp Handdouche  Raindance Douchekop Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom  wit Douchebak Douchebak 90x75 Grohe Douchehouder Doucheputje  Douche Rooster Website Complete Badkamer Aquadesign Vrijstaand Ligbad Round 170x78x60cm Acryl Wit 168x75x58 Vrijstaand Bad Acryl 168x75x58 Cea Fre 64 Adres Matte Douchedeur Schoonmaakmiddel Grohclean Douchewand Schuifdeur 135 Cm 45304000 Groh 45304000 Douchedeur Enter Jashaak Vola Openingstijden  Solid s Top Opbouwwastafel Ovaal Mat Wit B60xd40x11 2cm  Cea Ink Buitendouche Rubio Picasso Xs Z 1 Geborsteld Douch Schuifdeur Nisdeur 2 Delige Douchedeur 96x 180 Cm Wiesbaden Menir Wiesbaden Menir 32 3779 Haro Wcbril Badkamermeubel  Onderkast Dukan Vlotter Tece Eigenaar Contact Pressalit Tivoli2 Colorado Sprongbocht Wiesbaden 72mm ⌀ 9 11 Verstelbaar 14 5   34 5cm Douchegootkit Kalkscha Bad Plug Valpijp Rvs Drukplaten Releveler Handdoekhouder Bwh Design Solidsteel Tegelstrip Rvs Zwart  Ronda Badkussen R155 Keramag douchecabine160x80x4 8cm Pendeldeur Xenz Flat Douche Deur Sanix Round Dubbele Handdoekrek Kees Keukenkraan Keramag Joly Wcbbril Waste Badwand Tripp 150x140 Badwand Badwand Tripo Dab Va35 180 Pomp Ligbad S koppeling Cube Bad Allibert Hoekbad Uripad Vloervlak Sigma Duoblok Set Inbouw Wcrolhouder