U bekijkt pagina: Home » Badkamermeubels » Allibert

Allibert Badkamermeubels

Allibert Badkamermeubels 1 tot 37 van totaal 66 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste
Magnify Aida Toiletkast 38x48x16 Cm Wit
Aida Toiletkast 38x48x16 Cm Wit
Aida Toiletkast 38x48x16 Cm Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Allibert AIDA Toiletkast / Spiegelkast 38x48x16 cm wit De AIDA toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 1 spiegeldeur. 3 verwijderbare en 2 vaste kunststof leggers in de compartimenten. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel Leggers binnenzijde te plaatsen Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz.) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien De belangrijkste specificaties Afmetingen: 38 x 48 x 16 cm 1 pivoterende spiegeldeur met vast compartiment Drie verwijderbare en verplaatsbare leggers 2 vaste schapjes Afsluitbaar met sleutel Garantie in jaren 2 EAN 3588560316214 De voordelen Deze witte kunststof polystyreen toiletkast met 1 spiegeldeur biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnen scharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
Spiegelkasten
EAN nummer3588560316214
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�52.95
Magnify Naty Toiletkast / Spiegelkast 59x50x16 Cm Wit
Naty Toiletkast / Spiegelkast 59x50x16 Cm Wit
Naty Toiletkast / Spiegelkast 59x50x16 Cm Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Allibert NATY Toiletkast / Spiegelkast 59x50x16 cm wit De NATY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 2 spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact en 1 centrale vaste spiegel. 1 vaste kunststof legger in ieder compartiment. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel Leggers binnenzijde te plaatsen Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz.) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien Elektriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman Garantie in jaren 2 EAN 3588560311028 De belangrijkste specificaties Afmetingen: 59 x 50 x 15,5 cm 2 spiegeldeuren en 1 centrale spiegel 1 stopcontact - 1 schakelaar Klasse 2 IP21 - inst. Vol 3 De voordelen Deze witte kunststof polystyreen toiletkast met 2 spiegeldeuren en 1 centrale spiegel biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnen scharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
Spiegelkasten
EAN nummer3588560311028
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�59.95
Magnify Kaly Toiletkast / Spiegelkast 59x49x16 Cm Wit
Kaly Toiletkast / Spiegelkast 59x49x16 Cm Wit
Kaly Toiletkast / Spiegelkast 59x49x16 Cm Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Allibert KALY Toiletkast / Spiegelkast 59x49x16 cm wit De KALY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 3 spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact. 2 uitneembare kunststof leggers in ieder compartiment. Wat zit er in de verpakking Toiletkast uit 1 geheel in een kartonnen doos Leggers binnenzijde te plaatsen Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz.) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging. Handleiding is voorzien Elektriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman De belangrijkste specificaties Afmetingen: 59 x 49 x 15,5 cm 3 pivoterende spiegeldeuren 1 stopcontact en 1 verlichtingsschakelaar Klasse 2 IP21 - installatie volume 3 Polystyreen kunststof Garantie in jaren 2 EAN 3588560311233 De voordelen Deze witte kunststof polystyreen toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnen scharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
Spiegelkasten
EAN nummer3588560311233
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�75.00
Magnify Kalipso Toiletkast 52 5x66x11 Cm Wit
Kalipso Toiletkast 52 5x66x11 Cm Wit
Kalipso Toiletkast 52 5x66x11 Cm Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Allibert KALIPSO Toiletkast / Spiegelkast 52,5x66x11 cm wit De KALIPSO toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met 1 spiegeldeur met een verlichting. Met 3 verwijderbare en verplaatsbare leggers in de toiletkast. Wat zit er in de verpakking  Toiletkast uit 1 geheel in een kartonnen doos Leggers binnenzijde te plaatsen Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur. Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz.) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging. Handleiding is voorzien Elektriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman De belangrijkste Specificaties  Afmetingen: 52,5 x 66 x 11 cm 1 pivoterende spiegeldeur 3 verwijderbare en verplaatsbare leggers Uitgerust met 1 schakelaar en verlichting door 1 spaarlamp E 14 (niet meegeleverd). Klasse 2 IP 21. Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560315699 De voordelen Deze witte kunststof polystyreen toiletkast met 1 spiegeldeur biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de verplaatsbare en verwijderbare leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met verlichting met schakelaar. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnen scharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
Spiegelkasten
EAN nummer3588560315699
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�89.95
Magnify Toiletkast Piano 60x52x18 Cm Wit
Toiletkast Piano 60x52x18 Cm Wit
Toiletkast Piano 60x52x18 Cm Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Allibert Toiletkast / Spiegelkast PIAN'O 60X52X18cm wit De PIAN'O toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit gemelamineerd wit hout met 3 spiegeldeuren met aan bovenzijde een fluo-verlichting en intern een stopcontact. Met 5 verplaatsbare glazen leggers in de toiletkast. Toiletkast uit 1 geheel Leggers binnenzijde te plaatsen Een zakje met pluggen en schroeven voor bevestiging tegen muur Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz.) raden wij aan de gepaste pluggen en schroeven te gebruiken voor een degelijke ophanging Handleiding is voorzien Elektriciteit dient aangesloten te worden volgens instructie en door professionele vakman De belangrijkste specificaties Afmetingen: 60 x 52 x 18 cm 3 spiegeldeuren Halogeenverlichting 60W 1 stopcontact 1 schakelaar Klasse 2 IP 21 Garantie in jaren 2 EAN Code 3588560281017 De voordelen Deze witte gemelamineerde houten toiletkast met 3 spiegeldeuren biedt een zeer ruime opbergmogelijkheid door de 5 verplaatsbare en verwijderbare glazen leggers in ieder compartiment. Bovendien is deze toiletkast uitgerust met een fluo-verlichting met schakelaar en een stopcontact aan de binnenzijde. Over de producten van Allibert De toiletkasten van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals soft close sluitingssysteem van de deuren, afklikbare binnen scharnieren, gemakkelijk onderhoud, dagverlichting, enz. De toiletkasten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, breedtes, materialen en kleuren? Voor ieders smaak heeft Allibert de juiste toiletkast passend bij het badkamermeubel of badkamer. Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
Spiegelkasten
EAN nummer3588560281017
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�147.95
Magnify Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm
Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm
Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Standaard Spiegel
Spiegel Allibert Oko Rond 60x60cm Hout Kader 4cm Op zoek naar een spiegel die de strakke lijnen van uw moderne badkamer perfect doen verzachten? Neem dan de Oko spiegel van Allibert. De spiegel heeft een diameter van 60cm en is voorzien van een mooie breed hout kader van 4cm. De spiegel is afgewerkt met grijs aluminium. Specificaties van de Allibert Oko spiegel Kleur: grijs aluminium Afmeting: 60x60cm 4 cm dik door hout kader 2 jaar garantie
Standaard Spiegel
grijs aluminium
EAN nummer3588560343616
60x60cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�150.00
Magnify Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Hoogglans Wit
Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Hoogglans Wit
Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Hoogglans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Kolomkasten
Kolomkast Molina 35x156x33 cm Hoogglans Wit De hoge kast staat garant voor kwaliteit en design. Door zijn slanke postuur, is dit meubel te plaatsen is ieder gewenste badkamer. Deze badkamer kolomkast is voorzien gemelamineerde spaanplaat en als afwerking een glanzend oppervlak of hout decor. En is daarmee goed te combineren met het bijpassende badkamermeubel van de serie Molina. Het is zeer ruimte besparend en beschikt over een 1 deur met een soft-close systeem. De scharnieren zijn omkeerbaar in de deur en in elke badkameropstelling te plaatsen. Let op! U moet de kolomkast zelf monteren. De set wordt geleverd in een handige kit. Specificaties: - Kolomkast - Badkamerkast - 35x156x33 cm - Hoogglans wit - Softclose - Deur is omkeerbaar
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer3588560336991
Kolomkasten
Badkamermeubels > Kolomkasten > Kolomkasten
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �175.00
Magnify Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Houtnerf
Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Houtnerf
Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Houtnerf
Badkamermeubels
Allibert
Kolomkasten
Kolomkast Molina 35x156x33 cm Houtnerf De hoge kast staat garant voor kwaliteit en design. Door zijn slanke postuur, is dit meubel te plaatsen is ieder gewenste badkamer. Deze badkamer kolomkast is voorzien gemelamineerde spaanplaat en als afwerking een glanzend oppervlak of hout decor. En is daarmee goed te combineren met het bijpassende badkamermeubel van de serie Molina. Het is zeer ruimte besparend en beschikt over een 1 deur met een soft-close systeem. De scharnieren zijn omkeerbaar in de deur en in elke badkameropstelling te plaatsen. Let op! U moet de kolomkast zelf monteren. De set wordt geleverd in een handige kit. Specificaties: - Kolomkast - Badkamerkast - 35x156x33 cm - Houtnerf kleur - Softclose - Deur is omkeerbaar
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Houtlook
SKU nummer3588560337004
Kolomkasten
Badkamermeubels > Kolomkasten > Kolomkasten
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �175.00
Magnify Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Houtnerf Grijs
Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Houtnerf Grijs
Kolomkast Molina 35x156x33 Cm Houtnerf Grijs
Badkamermeubels
Allibert
Kolomkasten
Kolomkast Molina 35x156x33 cm Houtnerf Grijs De hoge kast staat garant voor kwaliteit en design. Door zijn slanke postuur, is dit meubel te plaatsen is ieder gewenste badkamer. Deze badkamer kolomkast is voorzien gemelamineerde spaanplaat en als afwerking een glanzend oppervlak of hout decor. En is daarmee goed te combineren met het bijpassende badkamermeubel van de serie Molina. Het is zeer ruimte besparend en beschikt over een 1 deur met een soft-close systeem. De scharnieren zijn omkeerbaar in de deur en in elke badkameropstelling te plaatsen. Let op! U moet de kolomkast zelf monteren. De set wordt geleverd in een handige kit. Specificaties: - Kolomkast - Badkamerkast - 35x156x33 cm - Houtnerf Grijs kleur - Softclose - Deur is omkeerbaar
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Houtnerf Grijs
SKU nummer3588560337318
Kolomkasten
Badkamermeubels > Kolomkasten > Kolomkasten
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �175.00
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 60x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 60cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel Afmeting: 60x70cm Voorzien van LED verlichting aan beide kanten LED is met 45 graden naar u toe gedraaid Dikte spiegel: 2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342886
60x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�207.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 60x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 60cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel Afmeting: 60x70cm Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde Heeft een aluminium omlijsting Dikte spiegel: 2cm Voorzien van verlichte sensor 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342831
60x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�219.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 60cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Afmeting: 60x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 2 softclose deuren met spiegel Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 14cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
EAN nummer3588560343050
60x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�230.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 60x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 60cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 60cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Donkergrijs Eik Afmeting: 60x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 2 softclose deuren met spiegel Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 14cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Donkergrijs Eik
EAN nummer3588560343067
60x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�230.95
Magnify Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Deli LED Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Deli spiegels. De Deli spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geintregeerd in de spiegel. De spiegel heeft een afmeting van 90cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 90cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Deli spiegel Afmeting: 90x70cm Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde Dikte spiegel: 2,2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342947
90x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�242.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 80x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 80cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel Afmeting: 80x70cm Voorzien van LED verlichting aan beide kanten LED is met 45 graden naar u toe gedraaid Dikte spiegel: 2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342893
80x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�253.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Afmeting: 80x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 2 softclose deuren met spiegel Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 14cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
EAN nummer3588560343098
80x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�260.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 2 spiegeldeuren met softclose en 2 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De linkerdeur is breder als de rechter deur. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Donkergrijs Eik Afmeting: 80x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 2 softclose deuren met spiegel Voorzien van 2 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 14cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Donkergrijs Eik
EAN nummer3588560343104
80x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�260.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 90x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 90cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 90cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel Afmeting: 90x70cm Voorzien van LED verlichting aan beide kanten LED is met 45 graden naar u toe gedraaid Dikte spiegel: 2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342909
90x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�265.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 70cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 70cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Donkergrijs Eik Afmeting: 70x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 3 softclose deuren met spiegel Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 16cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Donkergrijs Eik
EAN nummer3588560343081
70x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�265.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 70x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 70cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 70cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Glans Wit Afmeting: 70x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 3 softclose deuren met spiegel Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 16cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Glans Wit
EAN nummer3588560343074
70x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�265.95
Magnify Badmeubelset Allibert Molina Inclusief Wastafel Spiegel En Spiegellamp 60 Of 80 Cm (wit Houtnerf Of Grijs)
Badmeubelset Allibert Molina Inclusief Wastafel Spiegel En Spiegellamp 60 Of 80 Cm (wit Houtnerf Of Grijs)
Badmeubelset Allibert Molina Inclusief Wastafel Spiegel En Spiegellamp 60 Of 80 Cm (wit Houtnerf Of Grijs)
Badkamermeubels
Allibert
Wastafelmeubels
Badmeubelset Molina Inclusief Wastafel Spiegel en Spiegellamp 60 of 80 cm (Wit, Houtnerf of Grijs) Geniet van een compleet meubel in een pakket! Alles is aanwezig, u hoeft het alleen maar te monteren! Een prachtige badmeubelset van 60 of 80 cm breed en 50 cm hoog. De kast heeft 2 soft close deuren met een verwijderbare houten legplank. De wasbak is gemaakt van polybeton met 1 kraangat. Polybeton, of ook wel mineraalmarmer genoemd is een materiaal gemaakt op basis van marmerpoeder en polyester. Het voelt aan als massief steen, en is in tegenstelling tot keramiek verkrijgbaar in veel strakkere vormen. Verkrijgbaar in de kleuren Hoogglans Wit, Houtnerf en Houtnerf Grijs De spiegel die bij de set hoort is 64.5 x 49.5 cm en bevat een glanzend verchroomde spiegellamp. Compleet pakket inclusief: - Glanzend verchroomde verlichting, 2 jaar garantie - Spiegel 64,5 x 49,5 cm 5 jaar garantie - Wastafel Flex 60 of 80 cm in glanzend wit polybeton met enkele wasbak, 5 jaar garantie - Onderkast 60 of 80 cm met 2 Soft Close deuren en 1 verwijderbare houten plank, 5 jaar garantie Let op! Het badmeubel moet nog gemonteerd gezet worden en wordt geleverd in een handige kit. Onderaan kan u een bijpassende kolomkast bijbestellen tegen een meerprijs.
SKU nummer8719304290964
Wastafelmeubels
Badkamermeubels > Wastafelmeubels > Wastafelmeubels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �270.90
Magnify Badmeubelset Molina Inclusief Wastafel Spiegel En Spiegellamp 60 Of 80 Cm (wit Houtnerf Of Grijs)
Badmeubelset Molina Inclusief Wastafel Spiegel En Spiegellamp 60 Of 80 Cm (wit Houtnerf Of Grijs)
Badmeubelset Molina Inclusief Wastafel Spiegel En Spiegellamp 60 Of 80 Cm (wit Houtnerf Of Grijs)
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Badmeubelsets > Badmeubels Met Spiegel
Badmeubelset Allibert Molina Inclusief Wastafel Spiegel en Spiegellamp 60 of 80 cm (Wit, Houtnerf of Grijs) Geniet van een compleet meubel in een pakket! Alles is aanwezig, u hoeft het alleen maar te monteren! Een prachtige badmeubelset van 60 of 80 cm breed en 50 cm hoog. De kast heeft 2 soft close deuren met een verwijderbare houten legplank. De wasbak is gemaakt van polybeton met 1 kraangat. Polybeton, of ook wel mineraalmarmer genoemd is een materiaal gemaakt op basis van marmerpoeder en polyester. Het voelt aan als massief steen, en is in tegenstelling tot keramiek verkrijgbaar in veel strakkere vormen. Verkrijgbaar in de kleuren Hoogglans Wit, Houtnerf en Houtnerf Grijs De spiegel die bij de set hoort is 64.5 x 49.5 cm en bevat een glanzend verchroomde spiegellamp. Compleet pakket inclusief: Glanzend verchroomde verlichting, 2 jaar garantie Spiegel 64,5 x 49,5 cm 5 jaar garantie Wastafel Flex 60 of 80 cm in glanzend wit polybeton met enkele wasbak, 5 jaar garantie Onderkast 60 of 80 cm met 2 Soft Close deuren en 1 verwijderbare houten plank, 5 jaar garantie Let op! Het badmeubel moet nog gemonteerd gezet worden en wordt geleverd in een handige kit. Rechts kan u een bijpassende kolomkast bestellen tegen een meerprijs.
Badmeubels Met Spiegel
EAN nummer3588560336939
Badmeubelset Molina 60 cm Inclusief Wastafel Spiegel en Spiegellamp Hoogglans Wit
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�270.95
Magnify Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Stella LED Verlichting 50x65x14cm Softclose Deur Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Stella spiegelkast. De Stella spiegelkast is voorzien van LED verlichting aan de zijkanten, mooi geïntegreerd. De kast heeft 1 spiegeldeur met softclose en 2 uitneembare leggers. Daarnaast is de kast voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 50cm breed en 65cm hoog en is 14cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 50cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Stella spiegelkast Afmeting: 50x65cm Voorzien van LED verlichting aan de zijkanten Vermogen: 9.2 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 1 softclose deur met spiegel Voorzien van 2 uitneembare leggers Dikte spiegel: 14cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
EAN nummer3588560342985
50x65cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�272.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 100x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 100cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 100cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel Afmeting: 100x70cm Voorzien van LED verlichting aan beide kanten LED is met 45 graden naar u toe gedraaid Dikte spiegel: 2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342916
100x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�288.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 80x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 80cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel Afmeting: 80x70cm Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde Heeft een aluminium omlijsting Dikte spiegel: 2cm Voorzien van verlichte sensor 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342848
80x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�288.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Glans Wit Afmeting: 80x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 3 softclose deuren met spiegel Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 16cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Glans Wit
EAN nummer3588560343111
80x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�288.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 80x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno Donkergrijs Eik spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Donkergrijs Eik Afmeting: 80x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 3 softclose deuren met spiegel Voorzien van 4 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 16cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Donkergrijs Eik
EAN nummer3588560343128
80x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�288.95
Magnify Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Spiegelkast Allibert Stella Led Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Stella LED Verlichting 80x65x14cm Softclose Deur Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Stella spiegelkast. De Stella spiegelkast is voorzien van LED verlichting aan de zijkanten, mooi geïntegreerd. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 6 uitneembare leggers. Daarnaast is de kast voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 80cm breed en 65cm hoog en is 14cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 80cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Stella spiegelkast Afmeting: 80x65cm Voorzien van LED verlichting aan de zijkanten Vermogen: 9.2 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 3 softclose deuren met spiegel Voorzien van 6 uitneembare leggers Dikte spiegel: 14cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
EAN nummer3588560342992
80x65cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�311.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 90x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 90cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 90cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel Afmeting: 90x70cm Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde Heeft een aluminium omlijsting Dikte spiegel: 2cm Voorzien van verlichte sensor 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342855
90x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�311.95
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 120x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 120cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 120cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel Afmeting: 120x70cm Voorzien van LED verlichting aan beide kanten LED is met 45 graden naar u toe gedraaid Dikte spiegel: 2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342923
120x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�322.95
Magnify Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Deli Led Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Deli LED Verlichting Bovenzijde 140x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Deli spiegels. De Deli spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geintregeerd in de spiegel. De spiegel heeft een afmeting van 140cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 140cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Deli spiegel Afmeting: 140x70cm Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde Dikte spiegel: 2,2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342954
140x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�322.95
Magnify Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand
Spiegel Allibert Rei Led Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Rei LED Verlichting Bovenzijde 100x70cm Aluminium Rand Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Rei spiegels. De Rei spiegel is voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde, mooi geïntegreerd in de spiegel. Daarnaast heeft de spiegel een mooie aluminium omlijsting en is voorzien van een aan en uit schakelaar op sensor. De spiegel heeft een afmeting van 100cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 100cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Rei spiegel Afmeting: 100x70cm Voorzien van LED verlichting aan de bovenzijde Heeft een aluminium omlijsting Dikte spiegel: 2cm Voorzien van verlichte sensor 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342862
100x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�334.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Glans Wit Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 120cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 120cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Glans Wit Afmeting: 120x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 3 softclose deuren met spiegel Voorzien van 6 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 16cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Glans Wit
EAN nummer3588560343135
120x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�334.95
Magnify Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Spiegelkast Allibert Juno Led Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegelkasten
Spiegelkast Allibert Juno LED Verlichting 120x75.2x16cm Softclose Deuren Donkergrijs Eik Bent u op zoek naar een mooie design spiegelkast met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Juno spiegelkast. De Donkergrijs Eik Juno spiegelkast is voorzien van LED verlichting door middel van een mooie stripverlichting boven de spiegelkast. De kast heeft 3 spiegeldeuren met softclose en 4 uitneembare glazen leggers. De leggers zijn ook nog een te verplaatsen. Daarbij zijn de deuren niet allebei even breed. De middelste deur is breder als de twee buitenste deuren. De kast is voorzien van een stopcontact en schakelaar voor de verlichting. U heeft 2 jaar garantie op de kast. De spiegelkast heeft een afmeting van 120cm breed en 75,2cm hoog en is 16cm diep. In combinatie met een meubel of wastafel van 120cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specificaties van de Allibert Juno spiegelkast Kleur: Donkergrijs Eik Afmeting: 120x75.2cm Voorzien van LED verlichting door middel van een stripverlichting Vermogen: 6 Watt Klasse 2 IP 44. Installatiezone: buiten volume Voorzien van stopcontact en schakelaar Energieklasse: A+ Heeft 3 softclose deuren met spiegel Voorzien van 6 uitneembare en verplaatsbare glazen leggers Dikte spiegel: 16cm 2 jaar garantie
Spiegelkasten
Donkergrijs Eik
EAN nummer3588560342688
120x75.2cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�334.95
Magnify Aktie Badmeubelset Tango 60 Cm Wit Met Hoge Kast! (op=op)
Aktie Badmeubelset Tango 60 Cm Wit Met Hoge Kast! (op=op)
Aktie Badmeubelset Tango 60 Cm Wit Met Hoge Kast! (op=op)
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Badmeubelsets > Badmeubels Met Spiegel
Badmeubelset Allibert Tango 60 wit Een luxe wit badkamermeubel van het merk Allibert. Dit model wordt geleverd inclusief hoge kast. De onderkast bestaat uit 2 deuren met een mooie geïntegreerde grepen. Genoeg ruimte om uw spulletjes in op te bergen. De wastafel heeft ruimte voor 1 kraan met bijvoorbeeld een waterval of juist een mooie mengkraan. Diameter van het kraan gat is 35 mm en is voorzien van een gat voor click waste en overloop. Erg praktisch want dit voorkomt dat het water over uw wasbak heen kan lopen. Specificaties: 60x46x47cm Geleverd inclusief hoge kast Soft wastafel Onderkast voorzien deurtjes Kraan gat is 35mm Kleur wit
Badmeubels Met Spiegel
EAN nummer3588560296110
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�349.00
Magnify Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel
Spiegel Allibert Ikari Dubbele Led Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel
Badkamermeubels
Allibert
Badkamermeubels > Spiegels > Spiegel Met Verlichting
Spiegel Allibert Ikari Dubbele LED Verlichting Zijkanten 140x70cm Aluminium Profiel Bent u op zoek naar een mooie design spiegel met LED verlichting? Kies dan voor de Allibert Ikari spiegels. De Ikari spiegel is voorzien van LED verlichting aan de twee zijkanten die voor 45 graden naar u toe zijn gekeerd. Hierdoor heeft u optimaal profijt van het licht. De spiegel heeft een afmeting van 140cm breed en 70cm hoog. In combinatie met een meubel of wastafel van 140cm breed haalt u een leuk setje in huis. Specifiacties van de Allibert Ikari spiegel Afmeting: 140x70cm Voorzien van LED verlichting aan beide kanten LED is met 45 graden naar u toe gedraaid Dikte spiegel: 2cm 2 jaar garantie
Spiegel Met Verlichting
EAN nummer3588560342930
140x70cm
Review product
 
Review Winkel
Dé badkamer- en tegelvloer specialist
 
Actieprijs�368.95
Magnify Badmeubelset Aleco 65 Cm Wit Incl. Spiegelkast En Verlichting
Badmeubelset Aleco 65 Cm Wit Incl. Spiegelkast En Verlichting
Badmeubelset Aleco 65 Cm Wit Incl. Spiegelkast En Verlichting
Badkamermeubels
Allibert
Wastafelmeubels
Badmeubelset Aleco 65 cm wit incl. Spiegelkast en Verlichting De badmeubelset Aleco wordt helemaal compleet geleverd. Het bestaat uit een 2-deurs wit basismeubel (compact meubel) inclusief een porselein witte wasbak met overloop en een spiegelkast en spot verlichting. Omdat dit badkamermeubel compleet geleverd wordt heeft u alles in één keer in huis. De set heeft een strak uiterlijk en zal dus een moderne uitstraling aan uw badkamer geven. Het badmeubel is wit gelakt en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit MDF en voorzien van twee deuren met handgrepen. Door zijn compacte afmeting zal het badmeubelset gemakkelijk in uw badkamer passen. Specificaties Badmeubelset Aleco 65 cm Wit incl. Spiegelkast en Verlichting: - Materiaal meubel MDF - Wastafel porselein - Wit gelakt - Meubel 2 deuren - Spiegelkast - Stopcontact - Schakelaar - Spot verlichting
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304409977
Wastafelmeubels
Badkamermeubels > Wastafelmeubels > Wastafelmeubels
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �379.00
Allibert Badkamermeubels 1 tot 37 van totaal 66 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Black Friday Tegeldepot
  (23 November 2018)
  Black Friday Tegeldepot Ontvang hier 10% korting bij Tegeldepot: black friday...
 • Gezocht op sanitair tegels
  (16 November 2018)
  Gezocht op sanitair tegels Adres (3) Douchewand Schuifdeur 135 Cm (3) Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom wit (2) Douch...
 • Veghel Sanitair
  (02 April 2018)
  Veghel Sanitair Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Totaal zoekopdrachten Zoekwoord goedkeuren? Verwijderen? Selecteer/deselecteer Alles Wa...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Waar Wilt U Naar Zoeken  Scharnier Accor Valpijp Verbinder Beterbad Lagoon Multifunctionele Pex al pex Buizen Met Isolatie Pendeldeur Swing Wc Borstel 65mm Wc Glaso Contactgegevens Jazz 3430411 Badkamermeubel Met Wasbak Afvoerputje Amirican Kitchen Instamat Schafer Bovendeel Knijp Handdouche  Raindance Douchekop Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom  wit Douchebak Douchebak 90x75 Grohe Douchehouder Doucheputje  Douche Rooster Website Complete Badkamer Aquadesign Vrijstaand Ligbad Round 170x78x60cm Acryl Wit 168x75x58 Vrijstaand Bad Acryl 168x75x58 Cea Fre 64 Adres Matte Douchedeur Schoonmaakmiddel Grohclean Douchewand Schuifdeur 135 Cm 45304000 Groh 45304000 Douchedeur Enter Jashaak Vola Openingstijden  Solid s Top Opbouwwastafel Ovaal Mat Wit B60xd40x11 2cm  Cea Ink Buitendouche Rubio Picasso Xs Z 1 Geborsteld Douch Schuifdeur Nisdeur 2 Delige Douchedeur 96x 180 Cm Wiesbaden Menir Wiesbaden Menir 32 3779 Haro Wcbril Badkamermeubel  Onderkast Dukan Vlotter Tece Eigenaar Contact Pressalit Tivoli2 Colorado Sprongbocht Wiesbaden 72mm ⌀ 9 11 Verstelbaar 14 5   34 5cm Douchegootkit Kalkscha Bad Plug Valpijp Rvs Drukplaten Releveler Handdoekhouder Bwh Design Solidsteel Tegelstrip Rvs Zwart  Ronda Badkussen R155 Keramag douchecabine160x80x4 8cm Pendeldeur Xenz Flat Douche Deur Sanix Round Dubbele Handdoekrek Kees Keukenkraan Keramag Joly Wcbbril Waste Badwand Tripp 150x140 Badwand Badwand Tripo Dab Va35 180 Pomp Ligbad S koppeling Cube Bad Allibert Hoekbad Uripad Vloervlak Sigma Duoblok Set Inbouw Wcrolhouder