U bekijkt pagina: Home » Douchebak

Resultaten voor 'Douchebak'

Search Results 112 tot 148 van totaal 1771 Eerste | Vorige | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Douchebak Vijfhoek 90 X 90 X 5 Cm
Douchebak Vijfhoek 90 X 90 X 5 Cm
Douchebak Vijfhoek 90 X 90 X 5 Cm
Douche
Douchebak
EUR
vierkant
douche > douchebak > vierkant
85
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 90x90 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij wit van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 90x90 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 90x90 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 90x90x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 90x90: Afmetingen: 90 x 90 x 5 cm Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 90x90 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 90 x 90 x 5 cm 5 cm hoog wit de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�169.00
Magnify Douchebak Vijfhoek 100 X 100 X 5 Cm
Douchebak Vijfhoek 100 X 100 X 5 Cm
Douchebak Vijfhoek 100 X 100 X 5 Cm
Douche
Douchebak
EUR
vierkant
douche > douchebak > vierkant
88
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 100x100 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij wit van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 100x100 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 100x100 wordt deze douchebak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 100x100x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 100x100: * Afmetingen: 100x100x5 * Afvoer aansluiting: 90mm * Kleur: wit * Materiaal: sanitair acryl Wanneer u deze douchebak 100x100 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 100 x 100 x 5 cm 5 cm hoog wit de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�174.00
Magnify Douchebak 150 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 150 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 150 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
96
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 150x90x5 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 150x90x5 is te combineren met De douchebak 150x90x5 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Dit zijn de producten waarmee u hem kunt combineren: * Douchecabine CARNA 120 x 90 x 195 cm hoek instap * Douchebakafvoer voor 90 mm afvoer gat * Luxe RVS badkamer-wisser 25cm met ophanging Met de douchecabine 150x90x5 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 150x90x5x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 150x90x5: * Afmetingen: 150x90x5x5 * Afvoer aansluiting: 90mm * Kleur: zwart * Materiaal: sanitair acryl Wanneer u deze douchebak 150x90x5 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 150 x 90 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�229.00
Magnify Douchebak 140 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 140 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 140 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
97
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 140x90 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 140x90 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 140x90 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 140x90x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 140x90: Afmetingen: 140 x 90 cm  Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 140x90 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 140 x 90 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�219.00
Magnify Douchebak 120 X 100 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 100 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 100 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
84
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 120x100 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 120x100 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 120x100 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 120x100x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 120x100: * Afmetingen: 120 x 100 cm Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 120x100 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 120 x 100 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�194.00
Magnify Douchebak 120 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
89
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 120x90 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 120x90 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 120x90 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 120x90x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 120x90: Afmetingen: 120 x 90 cm  Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 120x90 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 120 x 90 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�169.00
Magnify Douchebak 120 X 80 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 80 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 80 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
96
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 120x80 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 120x80 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 120x80 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 120x80x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 120x80: Afmetingen: 120 x 80 cm Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 120x80 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 120 x 80 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�164.00
Magnify Douchebak 100 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 100 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 100 X 90 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
75
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 100x90 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 100x90 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 100x90 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 100x90x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 100x90: Afmetingen: 100 x 90 cm  Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 100x90 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 100 x 90 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�154.00
Magnify Douchebak 100 X 80 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 100 X 80 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 100 X 80 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
96
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 100x80 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 100x80 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 100x80 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 100x80x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 100x80: Afmetingen: 100 x 80 cm Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 100x80 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 100 x 80 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�149.00
Magnify Douchebak 90 X 75 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 90 X 75 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 90 X 75 X 5 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
81
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 90x75 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 90x75 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 90x75 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 90x75x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 90x75: * Afmetingen: 90x75x5 * Afvoer aansluiting: 50mm * Kleur: Wit * Materiaal: Acryl versterkt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 90x75 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 90 x 75 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�130.00
Magnify Douchebak 90 X 80 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 90 X 80 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 90 X 80 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
rechthoek
douche > douchebak > rechthoek
86
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 90x80 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 90x80 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 90x80 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 90x80x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 90x80: Afmetingen: 90 x 80 cm Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 90x80 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 90 x 80 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�134.00
Magnify Douchebak 120 X 120 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 120 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 120 X 120 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
vierkant
douche > douchebak > vierkant
85
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 120x120 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 120x120 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 120x120 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 120x120x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 120x120: * Afmetingen: 120 x 120 cm * Hoogte: 50 mm * Kleur: Wit * Materiaal: Acryl versterkt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 120x120 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 120 x 120 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�214.00
Magnify Douchebak 100 X 100 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 100 X 100 Cm 5 Cm Hoog
Douchebak 100 X 100 Cm 5 Cm Hoog
Douche
Douchebak
EUR
vierkant
douche > douchebak > vierkant
92
INFORMATIE Het is u misschien al opgevallen dat deze douchebak 100x100 een erg unieke uitstraling heeft. Zo een als deze zal u net snel ergens tegenkomen. Doordat hij zwart van kleur is geeft het direct een erg apart effect in de badkamer. Voor een douchebak die er erg luxe uitziet is dit zeker een erg goede optie. De douchebak 100x100 kunt u combineren met diverse artikelen waarmee u hem pas echt goed kunt gaan gebruiken. Met de douchecabine 100x100 wordt deze douchbak een geheel en ziet er prachtig uit. De afvoer heeft u nodig voor gebrek en kunt u bij ons bestellen indien u deze nog niet in huis heeft en de wisser zorgt ervoor dat uw badkamer streeploos schoon blijft. De afmetingen van de douchebak Als u kijkt naar de afbeelding van die u vindt bij het product, ziet u een afbeelding waarop u de afmetingen precies zijn. De buitenste afmetingen zijn 100x100x5 cm, dit is breedte x lengte x hoogte. De bak waar u daadwerkelijk in staat is iets kleiner, doordat deze douchebak ook een rand heeft waardoor het water er niet uit loopt. De aansluiting van de afvoer is 90mm, hiervoor kunt u in ons assortiment een passende doucheafvoer aanschaffen. De buitenmaat van de afvoer, dit is het deel wat u ziet, is 120mm groot. De buitenste afmetingen gebruikt u om te bepalen of deze douchebak in uw badkamer past en de maten van de afvoer gebruikt u om een passende doucheafvoer aan te schaffen. Productspecificaties douchebak 100x100: Afmetingen: 100 x 100 cm Hoogte: 50 mm Kleur: Wit Materiaal: Acryl verstrekt met glasvezel Wanneer u deze douchebak 100x100 besteld bij Sanidream.nl krijgt u retourgarantie en minimaal 2 jaar garantie op de bak zelf. Hierdoor kunt u deze bak met een veilig gevoel bestellen en snel genieten van uw eigen hoge kwaliteit douchebak. Voor een douchebak met een unieke en erg luxe uitstraling is de Douchebak 100 x 100 x 5 cm 5 cm hoog Zwart de beste optie. Bestel hem bij Sanidream.nl.
Review product
 
Review Winkel
Sani dream: dromen worden werkelijkheid
 
�154.00
Magnify Douchebak Kwadrant Acryl Wit 90x90cm Vierkant 4.5 Cm Hoog
Douchebak Kwadrant Acryl Wit 90x90cm Vierkant 4.5 Cm Hoog
Douchebak Kwadrant Acryl Wit 90x90cm Vierkant 4.5 Cm Hoog
Sanitair producten
Sanilux
Douche
Douchebak Kwadrant Acryl wit 90x90cm vierkant 4.5 cm hoog Vierkante Douchebakken van het merk Boss & Wessing staan garant voor kwaliteit die uw monteur verwacht. Dit A-merk is van hoogwaardig sanitair acryl gemaakt en heeft een afvoergroote van 90mm. Deze douchebak heeft een afvoergroote van 90mm Kenmerken: - Wit - Hoogte rand 45 mm (buitenmaat) - Sifongat diameter 90 mm - Design Deze douchebak is verkrijgbaar in verschillende maten: - 80x80x4.5cm. (standaard) - 90x90x4.5cm.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8711238102399
SKU nummerPLG0941190
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 50.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �99.00
Magnify Wiesbaden Luxe Douchebak Smc Rechthoek 1200x900x40 Wit
Wiesbaden Luxe Douchebak Smc Rechthoek 1200x900x40 Wit
Wiesbaden Luxe Douchebak Smc Rechthoek 1200x900x40 Wit
Douche
Merk badkamer sanitair product Wiesbaden
Wiesbaden luxe douchebak SMC rechthoek 1200x900x40 wit De Wiesbaden Luxe douchebak SMC rechthoek in de formaat 1200 x 900 x 40 mm. Deze prachtige rechthoekige douchebak is in de kleur Wit. Zo is de douchebak gemaakt van SMC, wat staat voor Sheet moulding Compound. SMC heeft vele voordelen, zo is het gemaakt van vezels en versterkt polyester. Daarnaast is het sterker dan Acryl en heeft het minder kans op krassen en beschadigingen. Ook is het zeer strak afgewerkt wat ervoor zorgt dat het strak te plaatsen is en dit zorgt uiteindelijk voor minder kitranden. Specificaties Hieronder staan een aantal specificaties van de Wiesbaden Luxe douchebak: Wiesbaden Luxe douchebak 1200 x 900 x 40 mm Rechthoek Wit SMC Materiaal Sterker dan acryl en een minder kans op krassen en beschadigingen Zeer strak afgewerkt, en super strak te plaatsen en dus minder kitranden Kleur: Hoogglans wit  Kleur vast Licht gewicht. Ook mogelijk in de vloer te monteren, handig bij inloopdouches Plaatsings mogelijkheden douchebak:  -Op de tegelvloer -in de tegelvloer Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met een van onze filialen Zoek je toch een andere douchebak? Bekijk dan al onze Douchebakken
Smc
1200x900 mm
Douche>Douchebak>
Beschikbaar/Verkrijgbaar in de kleur/kleuren Wit
Korting 100.00
Review product
 
Review Winkel
Badkamer warenhuis online
 
�195.15
Magnify Wiesbaden Luxe Douchebak Smc Rechthoek 1200x800x40 Wit
Wiesbaden Luxe Douchebak Smc Rechthoek 1200x800x40 Wit
Wiesbaden Luxe Douchebak Smc Rechthoek 1200x800x40 Wit
Douche
Merk badkamer sanitair product Wiesbaden
Wiesbaden luxe douchebak SMC rechthoek 1200x800x40 wit De Wiesbaden Luxe douchebak SMC rechthoek in de formaat 1200 x 800 x 40 mm. Deze prachtige rechthoekige douchebak is in de kleur Wit. Zo is de douchebak gemaakt van SMC, wat staat voor Sheet moulding Compound. SMC heeft vele voordelen, zo is het gemaakt van vezels en versterkt polyester. Daarnaast is het sterker dan Acryl en heeft het minder kans op krassen en beschadigingen. Ook is het zeer strak afgewerkt wat ervoor zorgt dat het strak te plaatsen is en dit zorgt uiteindelijk voor minder kitranden. Specificaties Hieronder staan een aantal specificaties van de Wiesbaden Luxe douchebak: Wiesbaden Luxe douchebak 1200 x 800 x 40 mm Rechthoek Wit SMC Materiaal Sterker dan acryl en een minder kans op krassen en beschadigingen Zeer strak afgewerkt, en super strak te plaatsen en dus minder kitranden Kleur: Hoogglans wit  Kleur vast Licht gewicht. Ook mogelijk in de vloer te monteren, handig bij inloopdouches Plaatsings mogelijkheden douchebak:  -Op de tegelvloer -in de tegelvloer Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met een van onze filialen Zoek je toch een andere douchebak? Bekijk dan al onze Douchebakken
Smc
1200x800 mm
Douche>Douchebak>
Beschikbaar/Verkrijgbaar in de kleur/kleuren Wit
Korting 100.00
Review product
 
Review Winkel
Badkamer warenhuis online
 
�195.15
Magnify Luxe Douchebak Smc 1/4 Rond 90 X 90 X 4 Inbouw Wit
Luxe Douchebak Smc 1/4 Rond 90 X 90 X 4 Inbouw Wit
Luxe Douchebak Smc 1/4 Rond 90 X 90 X 4 Inbouw Wit
Sanitair producten
Wiesbaden
Douche
Luxe douchebak SMC kwartrond 90x90x4cm wit. Deze strakke zelfdragende platte douchebak is gemaakt van SMC en staat voor 'Sheet Moulding Compound', een met vezels versterkt polyester. De douchebak SMC is geschikt om te plaatsen onder een douchecabine van 90x90cm met een radius van 55cm. Specificaties - Afmeting:90x90x4cm  - Radius 55cm. - Zelfdragend  - Sterker dan acryl en een minder kans op krassen en beschadigingen  - Zeer strak afgewerkt, en super strak te plaatsen en dus minder kitranden  - Kleur: Hoogglans wit en Kleur vast  - Licht gewicht - Kan gemonteerd worden in of op de tegelvoer - Exclusief douchebaksifon
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8718053679761
SKU nummerKOH21.3620
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 41.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �189.00
Magnify Wiesbaden Luxe Douchebak Smc 1/4 Rond 900x900x40 Inbouw Wit
Wiesbaden Luxe Douchebak Smc 1/4 Rond 900x900x40 Inbouw Wit
Wiesbaden Luxe Douchebak Smc 1/4 Rond 900x900x40 Inbouw Wit
Douche
Merk badkamer sanitair product Wiesbaden
Wiesbaden luxe douchebak SMC 1/4 rond 900x900x40 inbouw wit De Wiesbaden Luxe douchebak SMC kwartrond in de formaat 900 x 900 x 40 mm. Deze prachtige kwartronde douchebak is in de kleur Wit. Zo is de douchebak gemaakt van SMC, wat staat voor Sheet moulding Compound. SMC heeft vele voordelen, zo is het gemaakt van vezels en versterkt polyester. Daarnaast is het sterker dan Acryl en heeft het minder kans op krassen en beschadigingen. Ook is het zeer strak afgewerkt wat ervoor zorgt dat het strak te plaatsen is en dit zorgt uiteindelijk voor minder kitranden. Specificaties Hieronder staan een aantal specificaties van de Wiesbaden Luxe douchebak: Wiesbaden Luxe douchebak 1200 x 800 x 40 mm Kwartrond Wit SMC Materiaal Sterker dan acryl en een minder kans op krassen en beschadigingen Zeer strak afgewerkt, en super strak te plaatsen en dus minder kitranden Kleur: Hoogglans wit  Kleur vast Licht gewicht. Ook mogelijk in de vloer te monteren, handig bij inloopdouches Plaatsings mogelijkheden douchebak:  -Op de tegelvloer -in de tegelvloer Voor vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met een van onze filialen Zoek je toch een andere douchebak? Bekijk dan al onze Douchebakken
Smc
900x900 mm
Douche>Douchebak>
Beschikbaar/Verkrijgbaar in de kleur/kleuren Wit
Korting 100.00
Review product
 
Review Winkel
Badkamer warenhuis online
 
�139.39
Magnify Douchebak Kwadrant Acryl Wit Kwartrond 90x90x4.5cm Radius 55
Douchebak Kwadrant Acryl Wit Kwartrond 90x90x4.5cm Radius 55
Douchebak Kwadrant Acryl Wit Kwartrond 90x90x4.5cm Radius 55
Sanitair producten
BossandWessing
Douche
Douchebak Kwadrant Acryl Wit Kwartrond 90x90x4.5cm Radius 55 Kwartronde Douchebakken van het merk Boss & Wessing staan garant voor kwaliteit die uw monteur verwacht. De A-merk douchebak van Boss & Wessing is van hoogwaardig sanitair acryl gemaakt en heeft een afvoer met een diameter van 90mm. Deze douchebak geeft badkamer een verzorgde uitstraling en maakt uw badkamer compleet. Kenmerken: - Wit - Hoogte rand 45 mm (buitenmaat) - Sifongat diameter 90 mm - Design Deze douchebak is verkrijgbaar in verschillende versies: - 90x90x4.5cm.(standaard) - 90x90x4.5cm. met voorpaneel 18,5cm hoog (tegen meer prijs) We adviseren als u de bak op uw tegels plaatst een voor paneel erbij te bestellen. I.v.m. de open voorkant.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8711238198675
SKU nummerPLG0942116
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 56.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �100.00
Magnify Douchebak Best Design Dona Laag Model 90x90x4cm
Douchebak Best Design Dona Laag Model 90x90x4cm
Douchebak Best Design Dona Laag Model 90x90x4cm
Sanitair producten
Best Design
Douche
Douchebak Best Design Dona laag model 90x90x4cm Best Design heeft een mooie lijn kunststof douchebakken op de markt gezet. De Dona serie is een vrij laag model in verschillende afmetingen. De mooie douchebak is gemaakt van Acryl dat is versterkt met glasvezel. Het voordeel van acryl is dat het nauwelijks vuil toelaat, laat staan vuil aan hecht. Het voelt warm aan en heeft een glas en poriënvrij oppervlak.  De afvoer zit bevestigd in de hoek van de bak voor een mooi uiterlijk. De mooie hoogglans douchebak heeft een lage opstaande rand zodat het water niet weg kan lopen. De Douchebak Best Design Dona laag model 90x90x4cm wordt geleverd zonder afvoerplug en poten!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8718274532470
SKU nummerADB3801410
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 45.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �165.90
Magnify Douchebak Best Design Dona Laag Model 80x80x4cm
Douchebak Best Design Dona Laag Model 80x80x4cm
Douchebak Best Design Dona Laag Model 80x80x4cm
Sanitair producten
Best Design
Douche
Douchebak Best Design Dona laag model 80x80x4cm Best Design heeft een mooie lijn kunststof douchebakken op de markt gezet. De Dona serie is een vrij laag model in verschillende afmetingen. De mooie douchebak is gemaakt van Acryl dat is versterkt met glasvezel. Het voordeel van acryl is dat het nauwelijks vuil toelaat, laat staan vuil aan hecht. Het voelt warm aan en heeft een glas en poriënvrij oppervlak.  De afvoer zit bevestigd in de hoek van de bak voor een mooi uiterlijk. De mooie hoogglans douchebak heeft een lage opstaande rand zodat het water niet weg kan lopen. De Douchebak Best Design Dona laag model 80x80x4cm wordt geleverd zonder afvoerplug en poten!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8718274538144
SKU nummerADB3862810
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 44.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �144.90
Magnify Douchebak Best Design Dona Laag Model 100x100x4cm
Douchebak Best Design Dona Laag Model 100x100x4cm
Douchebak Best Design Dona Laag Model 100x100x4cm
Sanitair producten
Best Design
Douche
Douchebak Best Design Dona laag model 100x100x4cm Best Design heeft een mooie lijn kunststof douchebakken op de markt gezet. De Dona serie is een vrij laag model in verschillende afmetingen. De mooie douchebak is gemaakt van Acryl dat is versterkt met glasvezel. Het voordeel van acryl is dat het nauwelijks vuil toelaat, laat staan vuil aan hecht. Het voelt warm aan en heeft een glas en poriënvrij oppervlak.  De afvoer zit bevestigd in de hoek van de bak voor een mooi uiterlijk. De mooie hoogglans douchebak heeft een lage opstaande rand zodat het water niet weg kan lopen. De Douchebak Best Design Dona laag model 100x100x4cm wordt geleverd zonder afvoerplug en poten!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8718274532487
SKU nummerADB3801420
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 44.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �186.90
Magnify Douchebak Fd Nature Wit Beige Grijs Of Antraciet (in Meerdere Maten Verkrijgbaar)
Douchebak Fd Nature Wit Beige Grijs Of Antraciet (in Meerdere Maten Verkrijgbaar)
Douchebak Fd Nature Wit Beige Grijs Of Antraciet (in Meerdere Maten Verkrijgbaar)
Sanitair producten
Fd
Douche
Douchebak FD Nature Wit Beige Grijs of Antraciet (In meerdere maten verkrijgbaar) Nature is een douchebak met een elegant ontwerp en in zijn design. Het is gemaakt van harsen met leisteen textuur (natuursteen look). Een materiaal dat aangenaam aanvoelt, resistent en gemakkelijk te onderhouden is. Het unieke steen gestructureerde oppervlak van de douchebak geeft een antislip afwerking. U kan de douchebak zowel op als inbouwen in de grond. De douchebak Nature is voorzien van een mooi afvoer rooster waardoor de afvoer niet zichtbaar is. Het unieke aan de Nature douchebak is dat de bak volledig massief is en niet hol van binnen of met een houten frame. Hierdoor is de bak van veel betere kwaliteit en duurzamer. U kan de douchebak drogen na gebruik, om kalkschaal op het oppervlak te vermijden. Voor de dagelijkse reiniging is het voldoende om een schoonmaakmiddel te gebruiken. Ook raden we het gebruik van metalen sponzen niet aan, waardoor het oppervlak van de douchebak beschadigd zou kunnen raken. Deze douche bakken zijn in elke kleur te maken en verkrijgbaar (tegen een langere levertijd en meerprijs). Als u een specifieke RAL kleur wilt neem dan contact op met onze klantenservice en bespreek de mogelijkheden. Specificaties Douchebak FD Nature: - Douchebak - Met afvoerrooster - Wordt zonder sifon geleverd - Hoogwaardig hars (resin minerals met gel coating) - Natuursteen look - Wit, Beige, Grijs en Antraciet - In vele maten beschikbaar - Breedte 70, 80, 90, 100 en 120 cm - Lengte 80 t/m 220 cm - Hoogte 2.8 t/m 3 cm - Afwatering naar put toe - Kan zonder douchepoten geplaatst worden
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304415541
SKU nummerFDSNatureGROUP
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 0.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �291.95
Magnify Douchebak Allibert Kalista 80x80cm Vierkant Wit
Douchebak Allibert Kalista 80x80cm Vierkant Wit
Douchebak Allibert Kalista 80x80cm Vierkant Wit
Sanitair producten
Allibert
Douche
Douchebak Allibert Kalista 80x80cm Vierkant Wit Met de Douchebak Allibert Kalista 80x80 cm heeft een stijlvolle look. De moderne douchebak is gemaakt van bioplax en wordt versterkt met ABS. ABS is uiterst gemakkelijk te onderhouden. De douchebak kan volledig worden ingebouwd of als opbouw worden gebruikt. Als u er voor kiest hem te gebruiken als opbouw model, dient u de meegeleverde standaard pootjes te gebruiken van van 8.5 cm. Specificaties van de Allibert Kalista douchebak: - Materiaal: Bioplax - Kleur: wit - Breedte: 80cm - Diepte: 80cm - Hoogte: 3cm - Gewicht: 6 kg - Diameter afvoer: 90mm - Vlonder is niet inbegrepen - Exclusief afvoer garnituur Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')3453980915364
SKU nummerALB-199015
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 23.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �145.00
Magnify Luxe Douchebak Smc Rechthoek 120 X 80 X 4 Cm Wit
Luxe Douchebak Smc Rechthoek 120 X 80 X 4 Cm Wit
Luxe Douchebak Smc Rechthoek 120 X 80 X 4 Cm Wit
Sanitair producten
Wiesbaden
Douche
Luxe douchebak SMC rechthoek 120x80x4cm wit. Deze strakke zelfdragende platte douchebak is gemaakt van SMC en staat voor 'Sheet Moulding Compound', een met vezels versterkt polyester. De douchebak SMC is geschikt om te plaatsen onder een douchecabine van 120x80cm of juist onder een inloopdouche. Specificaties - Afmeting:120x80x4cm  - Zelfdragend  - Sterker dan acryl en een minder kans op krassen en beschadigingen  - Zeer strak afgewerkt, en super strak te plaatsen en dus minder kitranden  - Kleur: Hoogglans wit en Kleur vast  - Licht gewicht - Ook mogelijk in de vloer te monteren, handig bij inloopdouches  - Kan gemonteerd worden in of op de tegelvoer - Exclusief douchebaksifon
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8718053679747
SKU nummerKOH21.3610
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 41.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �219.00
Magnify Luxe Douchebak Smc Rechthoek 120 X 90 X 4 Cm Wit
Luxe Douchebak Smc Rechthoek 120 X 90 X 4 Cm Wit
Luxe Douchebak Smc Rechthoek 120 X 90 X 4 Cm Wit
Sanitair producten
Wiesbaden
Douche
Luxe douchebak SMC rechthoek 120x90x4cm wit. Deze strakke zelfdragende platte douchebak is gemaakt van SMC en staat voor 'Sheet Moulding Compound', een met vezels versterkt polyester. De douchebak SMC is geschikt om te plaatsen onder een douchecabine van120x90cm of juist onder een inloopdouche.  Specificaties - Afmeting:120x90x4cm  - Zelfdragend  - Sterker dan acryl en een minder kans op krassen en beschadigingen  - Zeer strak afgewerkt, en super strak te plaatsen en dus minder kitranden  - Kleur: Hoogglans wit en Kleur vast  - Licht gewicht - Ook mogelijk in de vloer te monteren, handig bij inloopdouches  - Kan gemonteerd worden in of op de tegelvoer - Exclusief douchebaksifon
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8718053679754
SKU nummerKOH21.3611
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 41.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �229.00
Magnify Douchebak Best Design Zol Radius 550 Opbouw 100x100x14 5cm
Douchebak Best Design Zol Radius 550 Opbouw 100x100x14 5cm
Douchebak Best Design Zol Radius 550 Opbouw 100x100x14 5cm
Sanitair producten
Best Design
Douche
Douchebak Best Design Zol Radius 550 Opbouw 100x100x14,5cm De Douchebak Best Design Zol Radius 550 Opbouw 100x100x14,5cm is voorzien van een mooie antislip bodem waarmee u de kans op uitglijden aanzienlijk verkleint. De kwart ronde douchebak is gemaakt voor het materiaal acryl dat is versterkt met glasvezel. De combinatie van de twee componenten zorgen ervoor dat er nauwelijks vuil kan hechten aan de bak en dus ook geen vuil toelaat. Het voelt warm aan het heeft een poriënvrij oppervlak. De voor gemonteerde poten zorgen voor stabiliteit van de douchebak. In combinatie met het vaste voorpaneel heeft u een sterk hoogstaande douchebak van maar liefst 14,5 centimeter hoog. De Best Design opbouw douchebak van Hoogglans wit wordt exclusief sifon geleverd en heeft een radius 550 mm. - Materiaal: Acryl versterkt met glasvezel - 1/4 rond model - Afmeting: 100x100x14,5cm - Kleur: Hoogglans wit - Voor gemonteerde poten - Met vast voorpaneel - Exclusief sifon - Radius: 550 mm - Opbouw model
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719323061286
SKU nummerADB4003410
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 26.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �279.95
Magnify Douchebak Acryl+ Wit 100 X 100 Cm Vierkant 4cm Hoog
Douchebak Acryl+ Wit 100 X 100 Cm Vierkant 4cm Hoog
Douchebak Acryl+ Wit 100 X 100 Cm Vierkant 4cm Hoog
Sanitair producten
BossandWessing
Douche
Douchebak acryl wit 100x100cm vierkant 4cm hoog Vierkante Douchebakken van het merk Boss & Wessing staan garant voor kwaliteit die uw monteur verwacht. Dit A-merk is van hoogwaardig sanitair acryl+ gemaakt en heeft een afvoergroote van 90mm. Kenmerken: - Wit - Hoogte rand 40 mm (buitenmaat) - Sifongat diameter 90 mm Deze douchebak is verkrijgbaar in verschillende maten: - 90x90x4cm.(standaard) - 100x100x4cm.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8711238360058
SKU nummerPLG0948211
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 27.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �200.00
Magnify Douchebak Inbouw Sanilux Wit Vierkant Composiet 90x90x4cm
Douchebak Inbouw Sanilux Wit Vierkant Composiet 90x90x4cm
Douchebak Inbouw Sanilux Wit Vierkant Composiet 90x90x4cm
Sanitair producten
Sanilux
Douche
Douchebak Inbouw Sanilux Wit Vierkant Composiet 90x90x4cm In plaats van een opbouw douchebak kunt u ook kiezen voor een inbouw douchebak. Net als deze Sanilux douchebak, gemaakt van composiet. Met een inbouw douchebak creëert u een luxe uitstraling aan het douchegedeelte omdat hij, zoals gezegd, ingebouwd wordt. U krijgt daarmee een fraaie uitstraling in de ruimte zonder een opstaprand. Wel is er rekening gehouden met een afschotrand zodat het water de goede kant op loopt. Composiet is een hoogwaardig kwaliteitsmateriaal wat zorgt voor een extra stevig product. Het is namelijk 3 keer zo sterk als acryl. De vezels zorgen voor een hard en vormvast materiaal waar u lang plezier mee zult beleven. De afvoer wordt niet meegeleverd, dus als u er nog één moet aanschaffen houd dan rekening de diameter van het afvoer gat van 90mm. Specificaties van de Sanilux inbouw douchebak van 90x90x4cm - Kleur: wit - Materiaal: Composiet - Afmeting: 90x90cm - Model: inbouw vierkant - Hoogte: 40mm - Hoogte buitenmaat rand: 50mm - Sifongat diameter 90 mm - Exclusief afvoer - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304217640
SKU nummerSSP2690
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 51.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �159.95
Magnify Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 100x100x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 100x100x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 100x100x14cm Met Vaste Plint
Sanitair producten
Sanilux
Douche
Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 100x100x14cm met vaste plint Toe aan iets nieuws in de badkamer? Kies dan voor een douchebak. Wilt u een vierkante douchebak vervangen? Een kwartronde douchebak biedt u net even wat meer comfort vanwege de vorm. Dan is een kwartronde een ideale vervanger want het neemt minder ruimte in beslag. De toch niet gebruikte hoek komt te vervallen en is daarom om uitermate geschikt voor kleinere badkamers. De kwartronde douchebak van Sanilux is gemaakt van hoogwaardig acryl. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt, is poriënvrij en heeft een glad oppervlak. Vuil en bacteriën zullen zich nauwelijks hechten aan de douchebak met als voordeel dat het gemakkelijk is om het materiaal schoon te maken. Het acryl van de douchebak is een kleurvast materiaal en zorgt voor warme voeten. De douchebak is maar liefst 14cm hoog. Dat is een comfortabele hoogte om goed de cabine in te stappen. Het is met deze hoogte gebruikelijk om de douchebak te ondersteunen met poten. Er wordt een geïntegreerde potenset meegeleverd die perfect aansluit op de douchebak. Het oppervlak heeft geen antislip laag. Dat wil niet zeggen dat de bak glad is. U kunt er altijd voor kiezen om iets extra's op de douchebak te leggen voor meer grip. Vindt u de afmeting 100x100cm te groot, dan is er ook nog een 90x90cm douchebak beschikbaar! Specificaties van de Sanilux Xaro douchebak 100x100x14cm - Materiaal: Acryl - Kleur: Wit - Afmeting: 100x100cm (ook verkrijgbaar in 90x90cm) - Hoogte: 14cm - Vorm: Kwartrond - Radius: 55 - Voorzien van geïntergreerde potenset - Diameter afvoergat: 52mm (ouderwetse maat!) - Exclusief afvoer - 5 jaar garantie op de vervorming en verkleuring
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304161189
SKU nummerSSP1410
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 40.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �220.50
Magnify Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 90x90x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 90x90x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 90x90x14cm Met Vaste Plint
Sanitair producten
Sanilux
Douche
Douchebak Sanilux Xaro Kwartrond Wit Acryl 90x90x14cm met vaste plint Toe aan iets nieuws in de badkamer? Kies dan voor een douchebak. Wilt u een vierkante douchebak vervangen? Een kwartronde douchebak biedt u net even wat meer comfort vanwege de vorm. Dan is een kwartronde een ideale vervanger want het neemt minder ruimte in beslag. De toch niet gebruikte hoek komt te vervallen en is daarom om uitermate geschikt voor kleinere badkamers. De kwartronde douchebak van Sanilux is gemaakt van hoogwaardig acryl. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt, is poriënvrij en heeft een glad oppervlak. Vuil en bacteriën zullen zich nauwelijks hechten aan de douchebak met als voordeel dat het gemakkelijk is om het materiaal schoon te maken. Het acryl van de douchebak is een kleurvast materiaal en zorgt voor warme voeten. De douchebak is maar liefst 14cm hoog. Dat is een comfortabele hoogte om goed de cabine in te stappen. Het is met deze hoogte gebruikelijk om de douchebak te ondersteunen met poten. Er wordt een geïntegreerde potenset meegeleverd die perfect aansluit op de douchebak. Het oppervlak heeft geen antislip laag. Dat wil niet zeggen dat de bak glad is. U kunt er altijd voor kiezen om iets extra's op de douchebak te leggen voor meer grip. Vindt u de afmeting 90x90cm te klein, dan is er ook nog een 100x100cm douchebak beschikbaar! Specificaties van de Sanilux Xaro douchebak 90x90x14cm - Materiaal: Acryl - Kleur: Wit - Afmeting: 90x90cm (ook verkrijgbaar in 100x100cm) - Hoogte: 14cm - Vorm: Kwartrond - Radius: 55 - Voorzien van geïntergreerde potenset - Diameter afvoergat: 52mm (ouderwetse maat!) - Exclusief afvoer - 5 jaar garantie op de vervorming en verkleuring
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304039358
SKU nummerSSP1409
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 17.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �146.67
Magnify Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 90x90x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 90x90x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 90x90x14cm Met Vaste Plint
Sanitair producten
Sanilux
Douche
Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 90x90x14cm met vaste plint Toe aan iets nieuws in de badkamer? Kies dan voor een douchebak. Wilt u een vierkante douchebak vervangen? Een vijfhoekige douchebak biedt u net even wat meer comfort vanwege de vorm. De vijfhoek is een ideale vervanger want het neemt minder ruimte in beslag. De toch niet gebruikte hoek komt te vervallen en is daarom om uitermate geschikt voor kleinere badkamers. De Vijfhoekige douchebak van Sanilux is gemaakt van hoogwaardig acryl. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt, is poriënvrij en heeft een glad oppervlak. Vuil en bacteriën zullen zich nauwelijks hechten aan de douchebak met als voordeel dat het gemakkelijk is om het materiaal schoon te maken. Het acryl van de douchebak is een kleurvast materiaal en zorgt voor warme voeten. De douchebak is maar liefst 14cm hoog. Dat is een comfortabele hoogte om goed de cabine in te stappen. Het is met deze hoogte gebruikelijk om de douchebak te ondersteunen met poten. Er wordt een geïntegreerde potenset meegeleverd die perfect aansluit op de douchebak. Het oppervlak heeft geen antislip laag. Dat wil niet zeggen dat de bak glad is. U kunt er altijd voor kiezen om iets extra's op de douchebak te leggen voor meer grip. Vindt u de afmeting 90x90cm te klein, dan is er ook nog een 100x100cm douchebak beschikbaar! Specificaties van de Sanilux Xaro douchebak Vijfhoek 90x90x14cm - Materiaal: Acryl - Kleur: Wit - Afmeting: 90x90cm (ook verkrijgbaar in 100x100cm) - Hoogte: 14cm - Vorm: VIjfhoek - Radius: 55 - Voorzien van geïntergreerde potenset - Diameter afvoergat: 52mm (ouderwetse maat!) - Exclusief afvoer - 5 jaar garantie op de vervorming en verkleuring
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304039310
SKU nummerSSP1509
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 17.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �146.67
Magnify Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 100x100x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 100x100x14cm Met Vaste Plint
Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 100x100x14cm Met Vaste Plint
Sanitair producten
Sanilux
Douche
Douchebak Sanilux Xaro Vijfhoek Wit Acryl 100x100x14cm met vaste plint Toe aan iets nieuws in de badkamer? Kies dan voor een douchebak. Wilt u een vierkante douchebak vervangen? Een vijfhoekige douchebak biedt u net even wat meer comfort vanwege de vorm. De vijfhoek is een ideale vervanger want het neemt minder ruimte in beslag. De toch niet gebruikte hoek komt te vervallen en is daarom om uitermate geschikt voor kleinere badkamers. De Vijfhoekige douchebak van Sanilux is gemaakt van hoogwaardig acryl. Acryl is een soort kunststof dat warm aanvoelt, is poriënvrij en heeft een glad oppervlak. Vuil en bacteriën zullen zich nauwelijks hechten aan de douchebak met als voordeel dat het gemakkelijk is om het materiaal schoon te maken. Het acryl van de douchebak is een kleurvast materiaal en zorgt voor warme voeten. De douchebak is maar liefst 14cm hoog. Dat is een comfortabele hoogte om goed de cabine in te stappen. Het is met deze hoogte gebruikelijk om de douchebak te ondersteunen met poten. Er wordt een geïntegreerde potenset meegeleverd die perfect aansluit op de douchebak. Het oppervlak heeft geen antislip laag. Dat wil niet zeggen dat de bak glad is. U kunt er altijd voor kiezen om iets extra's op de douchebak te leggen voor meer grip. Vindt u de afmeting 100x100 te groot, dan is er ook nog een 90x90cm douchebak beschikbaar! Specificaties van de Sanilux Xaro douchebak Vijfhoek 100x100x14cm - Materiaal: Acryl - Kleur: Wit - Afmeting: 100x100 (ook verkrijgbaar in 90x90cm) - Hoogte: 14cm - Vorm: VIjfhoek - Radius: 55 - Voorzien van geïntergreerde potenset - Diameter afvoergat: 52mm (ouderwetse maat!) - Exclusief afvoer - 5 jaar garantie op de vervorming en verkleuring
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304039327
SKU nummerSSP1510
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 40.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �220.50
Magnify Douchebak Inbouw Sanilux Wit Rechthoek Composiet 120x90x4cm
Douchebak Inbouw Sanilux Wit Rechthoek Composiet 120x90x4cm
Douchebak Inbouw Sanilux Wit Rechthoek Composiet 120x90x4cm
Sanitair producten
Sanilux
Douche
Douchebak Inbouw Sanilux Wit Rechthoek Composiet 120x90x4cm In plaats van een opbouw douchebak kunt u ook kiezen voor een inbouw douchebak. Net als deze Sanilux douchebak, gemaakt van composiet. Met een inbouw douchebak creëert u een luxe uitstraling aan het douchegedeelte omdat hij, zoals gezegd, ingebouwd wordt. U krijgt daarmee een fraaie uitstraling in de ruimte zonder een opstaprand. Wel is er rekening gehouden met een afschotrand zodat het water de goede kant op loopt. Composiet is een hoogwaardig kwaliteitsmateriaal wat zorgt voor een extra stevig product. Het is namelijk 3 keer zo sterk als acryl. De vezels zorgen voor een hard en vormvast materiaal waar u lang plezier mee zult beleven. De Sanilux met een afmeting van 120x90x4cm is uitermate geschikt als douchebak voor een inloopdouche. De douchebak zal gelijk lopen met de vloer, waardoor u echt een 'walking-in' doucheruimte krijgt. De afvoer wordt niet meegeleverd, dus als u er nog één moet aanschaffen houd dan rekening de diameter van het afvoergat van 90mm. Specificaties van de Sanilux inbouw douchebak van 120x90x4cm - Kleur: wit - Materiaal: Composiet - Afmeting: 120x90cm - Model: inbouw rechthoek - Zelfdragend (geen poten nodig) - Geschikt voor inloopdouches - Hoogte: 40mm - Hoogte buitenmaat rand: 50mm - Sifongat diameter 90 mm - Exclusief afvoer - 2 jaar garantie
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304217633
SKU nummerSSP2620
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 39.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �199.00
Magnify Douchebak Fd Neo Wit Beige Grijs Of Antraciet (in Meerdere Maten Verkrijgbaar)
Douchebak Fd Neo Wit Beige Grijs Of Antraciet (in Meerdere Maten Verkrijgbaar)
Douchebak Fd Neo Wit Beige Grijs Of Antraciet (in Meerdere Maten Verkrijgbaar)
Sanitair producten
Fd
Douche
Douchebak FD Neo Wit Beige Grijs of Antraciet (In meerdere maten verkrijgbaar) De Neo is een douchebak met een elegant ontwerp en design. Dankzij de verborgen klep over de afvoer is het een moderne en strak ontwerp. De helling ervan is gunstig voor de afvoer van water, met een water stroomsnelheden van 30 l / min. De Douchebak is gemaakt van harsen met leisteen textuur (natuursteen look). Een materiaal dat aangenaam aanvoelt, resistent en gemakkelijk te onderhouden is. Het unieke steen gestructureerde oppervlak van de douchebak geeft een antislip afwerking. U kan de douchebak zowel op als inbouwen in de grond. Het unieke aan de Neo douchebak is dat de bak volledig massief is en niet hol van binnen of met een houten frame. Hierdoor is de bak van veel betere kwaliteit en duurzamer. U kan de douchebak drogen na gebruik, om kalkschaal op het oppervlak te vermijden. Voor de dagelijkse reiniging is het voldoende om een schoonmaakmiddel te gebruiken. Ook raden we het gebruik van metalen sponzen niet aan, waardoor het oppervlak van de douchebak beschadigd zou kunnen raken. Deze douche bakken zijn in elke kleur te maken en verkrijgbaar (tegen een langere levertijd en meerprijs). Als u een specifieke RAL kleur wilt neem dan contact op met onze klantenservice en bespreek de mogelijkheden. Specificaties Douchebak FD Neo Wit Beige Grijs of Antraciet (In meerdere maten verkrijgbaar): - Douchebak - Met bijzonder afvoer ontwerp - Wordt zonder sifon geleverd - Hoogwaardig hars (resin minerals met gel coating) - Natuursteen look - Wit, Creme, Grijs en Antraciet - In vele maten beschikbaar - Breedte 80, 90 en 100 cm - Lengte 90 t/m 200 cm - Hoogte 2.5 cm - Afwatering naar put toe - Kan zonder douchepoten geplaatst worden
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')8719304416081
SKU nummerFDSNEOGROUP
Douchebak
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Korting 0.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �442.75
Magnify Bruynzeel Douchebak Vijfhoek 100x100 Cm
Bruynzeel Douchebak Vijfhoek 100x100 Cm
Bruynzeel Douchebak Vijfhoek 100x100 Cm
Douche
Merk badkamer sanitair product Bruynzeel
Bruynzeel douchebak vijfhoek 100x100 Bruynzeel staat voor kwaliteit. en dus is badkamerwarenhuis Bruynzeel dealer. De bruynzeel douchebak  staat voor : - Acryl (gegoten) wit - Polyester versterkt - 18 mm bodemplaat - Geen bacterievorming door porienvrij oppervlak - Afvoergat 90mm - Glans wit - Exclusief sifonset - Voorpaneel en stelpoten optioneel verkrijgbaar - Geschikt voor montage als opbouw og inbouwdouchebak Garantie 5 jaar Levertijd 2 - 3 weken
Acryl
100x100 cm
Douche>Douchebak>
Beschikbaar/Verkrijgbaar in de kleur/kleuren Glans Wit
Korting 20.00
Review product
 
Review Winkel
Badkamer warenhuis online
 
�279.00
Magnify Bruynzeel Douchebak Vijfhoek 90x90 Cm
Bruynzeel Douchebak Vijfhoek 90x90 Cm
Bruynzeel Douchebak Vijfhoek 90x90 Cm
Douche
Merk badkamer sanitair product Bruynzeel
Bruynzeel douchebak vijfhoek 90x90 Bruynzeel staat voor kwaliteit. en dus is badkamerwarenhuis Bruynzeel dealer. De bruynzeel douchebak  staat voor : - Acryl (gegoten) wit - Polyester versterkt - 18 mm bodemplaat - Geen bacterievorming door porienvrij oppervlak - Afvoergat 90mm - Glans wit - Exclusief sifonset - Voorpaneel en stelpoten optioneel verkrijgbaar - Geschikt voor montage als opbouw og inbouwdouchebak Garantie 5 jaar Levertijd 2 - 3 weken
Acryl
90x90 cm
Douche>Douchebak>
Beschikbaar/Verkrijgbaar in de kleur/kleuren Glans Wit
Korting 20.00
Review product
 
Review Winkel
Badkamer warenhuis online
 
�239.00
Search Results 112 tot 148 van totaal 1771 Eerste | Vorige | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Veghel Sanitair
  (02 April 2018)
  Veghel Sanitair Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Totaal zoekopdrachten Zoekwoord goedkeuren? Verwijderen? Selecteer/deselecteer Alles Wa...
 • Alle nieuwsberichten »