U bekijkt pagina: Home » Xenz Flat

Resultaten voor 'Xenz Flat'

Search Results 1 tot 37 van totaal 384 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Handdoucheset Xenz Cinca Mat Zwart
Handdoucheset Xenz Cinca Mat Zwart
Handdoucheset Xenz Cinca Mat Zwart
Mat Zwart Sanitair
Beterbad Xenz
Handdoucheset Xenz Cinca Mat Zwart De handdouche Cinca is van het merk Xenz en is uitgevoerd in mat zwart. De handdouche past op elke doucheslang, is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren. Doordat het handvat doorloopt in de kop geeft de handdouche een strak en designe uitstraling. Specificaties Handdouche Xenz Mat Zwart: - Xenz - Handdouche - Rond - Messing - Mat Zwart - Makkelijke te monteren - Universele aansluiting
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Mat Zwart
SKU nummer8718657503769
Mat Zwart Sanitair
Mat Zwart Sanitair > > Mat Zwart Sanitair
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : onbekend
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 140 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 140 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 140 X 90 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 140 x 90 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 140 x 90 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000174
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 66.99
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �440.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 100 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 100 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 100 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 100 x 100 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 100 x 100 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000235
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 61.49
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �385.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 90 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 90 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 90 X 90 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 90 x 90 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 90 x 90 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000136
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 46.79
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �315.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 80 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 80 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 80 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 100 x 80 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 100 x 80 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Hoogglans Wit
SKU nummer8719304000228
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 46.79
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �315.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 100 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 100 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 100 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 120 x 100 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 120 x 100 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000204
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 66.99
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �440.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 90 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 120 x 90 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 120 x 90 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000181
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 67.79
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �415.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 150 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 150 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 150 X 90 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 150 x 90 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 150 x 90 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000167
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 71.19
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �460.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 160 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 160 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 160 X 90 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 160 x 90 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 160 x 90 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000150
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 75.39
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �480.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 180 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 180 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 180 X 90 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 180 x 90 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 180 x 90 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000143
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 84.59
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �495.00
Magnify Handdoekstapelrek Clou Flat 60cm Chroom
Handdoekstapelrek Clou Flat 60cm Chroom
Handdoekstapelrek Clou Flat 60cm Chroom
Accessoires
Clou
Handdoek Accessoires
Handdoekstapelrek Clou Flat 60cm Chroom Dit handdoekrek is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Dit handdoekrek is een rek waar u uw handdoeken op kunt stapelen. Het rek heeft een chrome uitstraling. De afmetingen zijn b.60 x d.25.8 x h.4.8 cm. Specificaties Handdoekstapelrek Clou Flat 60cm Chroom: - Kwaliteit en design - Handdoekstapelrek - Clou Flat - Chroom - Afmetingen: b.60 x d.25.8 x h.4.8 cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000180
Handdoek Accessoires
Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
Korting 37.38
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �178.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 90 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 100 X 90 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Douchebak BeterBad Flat Wit zelfdragend 100x90x3.5cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor een Flat douchevloer, deze douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De Flat douchebak is van hoogwaardige kwaliteit en daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Specificaties: - 100 x 90 x 3,5 cm - Zelfdragend, voorzien van vaste pootjes - 20 jaar garantie - Acryl - Extra laag model - Wit Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000211
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 59.39
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �375.00
Magnify Handdoekrek Clou Flat 45cm Chroom
Handdoekrek Clou Flat 45cm Chroom
Handdoekrek Clou Flat 45cm Chroom
Accessoires
Clou
Handdoek Accessoires
Handdoekrek Clou Flat 45cm Chroom Dit handdoekrek is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Dit handdoekrek is een prachtige eyecatcher in uw badkamer en zal door het strakke design al snel opvallen. Dit handdoekrek heeft een chrome uitstraling. De afmetingen zijn 45(b)x7.2(d)x4.8(h) cm. Specificaties Handdoekrek Clou Flat 45cm Chroom: - Kwaliteit en design - Handdoekrek - Clou Flat - Chroom - Afmetingen: 45(b)x7.2(d)x4.8(h) cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000135
Handdoek Accessoires
Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
Korting 18.90
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �90.00
Magnify Handdoekrek Clou Flat 60cm Chroom
Handdoekrek Clou Flat 60cm Chroom
Handdoekrek Clou Flat 60cm Chroom
Accessoires
Clou
Handdoek Accessoires
Handdoekrek Clou Flat 60cm Chroom Dit handdoekrek is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Dit handdoekrek is een prachtige eyecatcher in uw badkamer en zal door het strakke design al snel opvallen. Dit handdoekrek heeft een chrome uitstraling. De afmetingen zijn 60(b)x7.2(d)x4.8(h) cm. Specificaties Handdoekrek Clou Flat 60cm Chroom: - Kwaliteit en design - Handdoekrek - Clou Flat - Chroom - Afmetingen: 60(b)x7.2(d)x4.8(h) cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000142
Handdoek Accessoires
Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
Korting 24.15
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �115.00
Magnify Hoekbad Beterbad Xenz Cyprus 145x145 Cm
Hoekbad Beterbad Xenz Cyprus 145x145 Cm
Hoekbad Beterbad Xenz Cyprus 145x145 Cm
Bad
Beterbad Xenz
Hoekbad
Hoekbad Beterbad Xenz Cyprus 145x145x50 cm De Beterbad Xenz Cyprus hoekbad geeft een bijzonder fraaie uitstraling aan uw badkamer. Een ideaal bad om heerlijk in bij te komen na een drukke dag of om gewoon lekker in te relaxen. De vorm van dit ligbad geeft veel comfort en is makkelijk te onderhouden. Het bad is gemaakt van 100% hoogwaardige kwaliteit acryl. Het hoekbad geeft een uitermate luxe uitstraling aan uw badkamer en heeft een inhoud van 420 L. De Beterbad Xenz Cyprus wordt inclusief dubbele potenset geleverd.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000396
Hoekbad
Bad > Hoekbad > Hoekbad
Korting 168.95
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �1035.00
Magnify Toiletborstelgarnituur Clou Flat Wandmontage Chroom
Toiletborstelgarnituur Clou Flat Wandmontage Chroom
Toiletborstelgarnituur Clou Flat Wandmontage Chroom
Accessoires
Clou
Toiletborstels
Toiletborstelgarnituur Clou Flat Wandmontage Chroom Deze moderne Toiletborstelgarnituur Clou Flat is van het merk Clou en geeft een stijlvolle afwerking aan uw badkamer of toilet. Deze toiletborstelgarnituur is uiterst gebruiksvriendelijk en heeft een tijdloze vormgeving. Hij is makkelijk te plaatsen in elke badkamer of toilet, zonder dat het sfeerbepalend of overheersend is. De toiletborstelgarnituur heeft een chrome afwerking. Met verwikkeling van messing en chroom is het makkelijk schoon te houden en behoud het jarenlang zijn kwaliteit. De toiletborstel wordt geplaatst in een chrome houder zodat de borstel niet in het zicht staat. Specificaties Toiletborstelgarnituur Clou Flat Wandmontage Chroom: - Toiletborstelgarnituur - Clou Flat - Messing verchroomd - Wandmontage - Compleet met borstel en steel - 35cm hoogte x 8cm breedte x 11.5cm diepte - Garantie: 2 jaar
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000265
Toiletborstels
Accessoires > Toiletborstels > Toiletborstels
Korting 29.19
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �139.00
Magnify Handdoekrek Clou Flat Dubbel 60cm Chroom
Handdoekrek Clou Flat Dubbel 60cm Chroom
Handdoekrek Clou Flat Dubbel 60cm Chroom
Accessoires
Clou
Handdoek Accessoires
Handdoekrek Clou Flat Dubbel 60cm Chroom Dit handdoekrek is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Dit handdoekrek is een dubbel rek waar u twee handdoeken op kunt hangen. Het rek heeft een chrome uitstraling. De afmetingen zijn b.60 x d.13.4 x h.4.8 cm. Specificaties Handdoekrek Clou Flat Dubbel 60cm Chroom: - Kwaliteit en design - Handdoekrek dubbel - Clou Flat - Chroom - Afmetingen: b.60 x d.13.4 x h.4.8 cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000159
Handdoek Accessoires
Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
Korting 27.72
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �132.00
Magnify Ligbad Beterbad Xenz Barbados 180x80x45 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Barbados 180x80x45 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Barbados 180x80x45 Cm Wit
Bad
Beterbad Xenz
Ligbad
Ligbad Beterbad Xenz Barbados wit Dit moderne ligbad geeft een bijzonder fraaie uitstraling aan uw badkamer. Een ideaal bad om heerlijk in bij te komen na een drukke dag of om gewoon lekker in te relaxen. De vorm van dit ligbad geeft veel comfort en is makkelijk te onderhouden. De bad is gemaakt van 100% hoogwaardige kwaliteit acryl. De inhoud van het bad is 220 liter en de Beterbad Xenz Barbados wordt exclusief badpoten en badafvoer geleverd.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000372
Ligbad
Bad > Ligbad > Ligbad
Korting 93.65
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �590.00
Magnify Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 80 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 80 X 3 5 Cm
Luxe Zelfdragende Douchevloer Flat 120 X 80 X 3 5 Cm
Douche
Beterbad Xenz
Douchebak
Luxe zelfdragende douchevloer Flat 120 x 80 x 3,5 cm Voor een strak design kunt u in de badkamer kiezen voor de Luxe zelfdragende douchevloer Flat 120 x 80 x 3,5 cm. De douchebak is absoluut een meerwaarde voor uw badkamer. De douchevloer is een extra laag model, zelfdragend en gemaakt van hoogwaardig acryl. Daarom wordt er op dit product zelfs een garantie van 20 jaar gegeven! Kleuren De Flat douchebak wordt standaard geleverd in de kleur Wit, maar u kunt de douchebak ook in andere kleuren bestellen. Wanneer u een andere kleur wilt bestellen kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen de mogelijkheden dan met u doornemen. BELANGRIJK! Controleer direct na ontvangst en voordat u de douchebak definitief inbouwt, deze volledig, dus ook aan de buitenzijde en onder de verpakking, op zichtbare schades zoals putjes, krassen, (haar)scheuren en vervormingen! Haarscheuren worden zichtbaar als u met een stoffige doek over het acryl wrijft. Controleer ook of de douchebak volledig leegloopt door deze waterpas te plaatsen en hier water op te laten lopen. Het water dient volledig weg te lopen en nergens in de douchebak achter te blijven. U kunt geen aanspraak maken op garantie of schadevergoeding voor vervolgschade als deze controles niet zijn uitgevoerd en fouten/schades niet onmiddellijk aan uw leverancier zijn gemeld!
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Hoogglans Wit
SKU nummer8719304000198
Douchebak
Douche > Douchebak > Douchebak
Korting 59.39
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �375.00
Magnify Inbouw Wastafelkraan Xenz Duero Mat Zwart
Inbouw Wastafelkraan Xenz Duero Mat Zwart
Inbouw Wastafelkraan Xenz Duero Mat Zwart
Kranen
Beterbad Xenz
Wastafelkraan
Inbouw Wastafelkraan Xenz Duero Mat Zwart Wastafelkraan van het merk Xenz staat garant voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. De kraan is uitgerust met keramische schijven met een prachtige mat zwarte finish. De een hendel is makkelijk in gebruik en zo kan u snel schakelen in de gewenste temparatuur. Specificaties Wastafelkraan Xenz Mat Zwart: - Mat Zwart - Inbouw Wastafelkraan - Inclusief inbouw element - Keramische schijven - Design - Een hendel - Mengkraan - Uitloop dikte 26 mm - Lengte uitloop 17.5 cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Mat Zwart
SKU nummer8718657503776
Wandkraan
Kranen > Wastafelkraan > Wandkraan
Korting 238.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �457.95
Magnify Handdoekrek Clou Flat Dubbel Zwenkbaar Chroom
Handdoekrek Clou Flat Dubbel Zwenkbaar Chroom
Handdoekrek Clou Flat Dubbel Zwenkbaar Chroom
Accessoires
Clou
Handdoek Accessoires
Handdoekrek Clou Flat Dubbel Zwenkbaar Chroom Dit handdoekrek is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Dit handdoekrek is een dubbel zwenkbaar rek waar u twee handdoeken op kunt hangen. Het rek heeft een chrome uitstraling. De afmetingen zijn b.4.6 x d.48.7 x h.7.7 cm. Specificaties Handdoekrek Clou Flat Dubbel Zwenkbaar Chroom: - Kwaliteit en design - Clou Flat - Handdoekrek dubbel - Zwenkbaar - Chroom - Afmetingen: b.4.6 x d.48.7 x h.7.7 cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000166
Handdoek Accessoires
Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
Korting 21.42
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �102.00
Magnify Handdoekring Clou Flat Chroom
Handdoekring Clou Flat Chroom
Handdoekring Clou Flat Chroom
Accessoires
Clou
Handdoek Accessoires
Handdoekring Clou Flat Chroom Deze handdoekring is van het merk Clou. Het merk Clou staat garant voor kwaliteit en design. Deze handdoekring is een echte eyecatcher in uw badkamer of toilet. Uitvoering van deze handdoekring is chroom. Afmetingen: b.16.2 x d.4 x h.18.8 cm. Specificaties Handdoekring Clou Flat Chroom: - Kwaliteit en design - Handdoekring - Clou Flat - Chroom - Afmetingen: b.16.2 x d.4 x h.18.8 cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000173
Handdoek Accessoires
Accessoires > Handdoek Accessoires > Handdoek Accessoires
Korting 12.81
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �61.00
Magnify Ligbad Beterbad Xenz Lagoon 170x75x50 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Lagoon 170x75x50 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Lagoon 170x75x50 Cm Wit
Bad
Beterbad Xenz
Ligbad
Ligbad Beterbad Xenz Lagoon 170x75x50 cm wit Dit moderne ligbad geeft een bijzonder fraaie uitstraling aan uw badkamer. Een ideaal bad om heerlijk in bij te komen na een drukke dag of om gewoon lekker in te relaxen. De vorm van dit ligbad geeft veel comfort en is makkelijk te onderhouden. Het bad is gemaakt van 100% hoogwaardige kwaliteit acryl. De inhoud van het bad is 240 liter en de Beterbad Xenz Lagoon wordt exclusief badpoten en badafvoer geleverd.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000341
Ligbad
Bad > Ligbad > Ligbad
Korting 83.95
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �515.00
Magnify Wastafelmengkraan Tres Flat 20410301d Chroom
Wastafelmengkraan Tres Flat 20410301d Chroom
Wastafelmengkraan Tres Flat 20410301d Chroom
Kranen
Tres
Wastafelkraan
Wastafelmengkraan Tres Flat 20410301D Chroom  Tres is Europa's grootste kranenfabrikant, gevestigd in Spanje. Tres staat al jaren garant voor kwaliteit en design. De gunstige prijs/kwaliteitverhouding zorgt voor 100% tevredenheidsgarantie. Tres levert 5 jaar garantie op alle opbouw kranen en 2 jaar op inbouwdelen. De kranen zijn uit hoogwaardig messing gemaakt en beschikken allemaal over keramische schijven. Met de serie Flat hebben ze een nieuwe trend gezet voor de juiste sfeer in uw badkamer of keuken. Specificaties: Kleur Chroom Serie Flat Merk Tres Sfeerbeeld Modern Hoogte 138 mm Lengte uitloop 140 mm Artikelnummer 20410301D Fabrieksartikelnummer 20410301D EAN 8429546441320
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8429546441320
1-Gats Wastafelkraan
Kranen > Wastafelkraan > 1-Gats Wastafelkraan
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �80.91
Magnify Reserverolhouder Clou Flat Tbv 3 Stuks Chroom
Reserverolhouder Clou Flat Tbv 3 Stuks Chroom
Reserverolhouder Clou Flat Tbv 3 Stuks Chroom
Accessoires
Clou
Reserverolhouder
Reserverolhouder Clou Flat Tbv 3 Stuks Chroom Deze reserverolhouder is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Deze reserverolhouder biedt ruimte aan drie reserve toiletrollen. Het materiaal is chroom. De afmetingen zijn 4.8(b)x10.6(d)x30.6(h). Specificaties Reserverolhouder Clou Flat Tbv 3 Stuks Chroom: - Kwaliteit en design - Reserverolhouder - Clou Flat - Drie reserve toiletrollen - Chrooom - Afmetingen: 4.8(b)x10.6(d)x30.6(h)
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000241
Reserverolhouder
Accessoires > Reserverolhouder > Reserverolhouder
Korting 12.81
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �61.00
Magnify Planchet Clou Flat 45cm Helder Glas Chroom
Planchet Clou Flat 45cm Helder Glas Chroom
Planchet Clou Flat 45cm Helder Glas Chroom
Accessoires
Clou
Planchetten
Planchet Clou Flat 45cm Helder Glas Chroom Dit planchet is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Dit planchet is een prachtige eyecatcher in uw badkamer en zal door het strakke design al snel opvallen. Dit planchet heeft een chrome uitstraling en helder glas. De afmetingen zijn 45(b)x14.2(d)x4.8(h) cm. Specificaties Planchet Clou Flat 45cm Helder Glas Chroom: - Kwaliteit en design - Planchet - Clou Flat - Chroom - Helder glas - Afmetingen: 45(b)x14.2(d)x4.8(h) cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000197
Planchetten
Accessoires > Planchetten > Planchetten
Korting 21.63
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �103.00
Magnify Wastafelkraan Xenz Duero 15 Cm Mat Zwart
Wastafelkraan Xenz Duero 15 Cm Mat Zwart
Wastafelkraan Xenz Duero 15 Cm Mat Zwart
Kranen
Beterbad Xenz
Wastafelkraan
Wastafelkraan Xenz Duero 15 cm Mat Zwart Wastafelkraan van het merk Xenz staat garant voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Deze kraan is universeel en plaatsbaar op vrijwel alle soorten wastafels. De kraan is uitgerust met keramische schijven met een prachtige mat zwarte finish. De een hendel is makkelijk in gebruik en zo kan u snel schakelen in de gewenste temparatuur. Specificaties Wastafelkraan Xenz Mat Zwart: - Mat Zwart - Wastafelkraan - Keramische schijven - Design - Een hendel - Mengkraan - Hoogte 15 cm - Lengte uitloop 10.5 cm - Hoogte uitloop 6.8 cm - Toepasbaar op alle wastafels
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Mat Zwart
SKU nummer8718657503721
1-Gats Wastafelkraan
Kranen > Wastafelkraan > 1-Gats Wastafelkraan
Korting 185.95
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �210.00
Magnify Wastafelkraan Xenz Duero 26.4 Cm Mat Zwart
Wastafelkraan Xenz Duero 26.4 Cm Mat Zwart
Wastafelkraan Xenz Duero 26.4 Cm Mat Zwart
Kranen
Beterbad Xenz
Wastafelkraan
Wastafelkraan Xenz Duero 26.4 cm Mat Zwart Wastafelkraan van het merk Xenz staat garant voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Deze kraan is universeel en plaatsbaar op vrijwel alle soorten wastafels. De kraan is uitgerust met keramische schijven met een prachtige mat zwarte finish. De een hendel is makkelijk in gebruik en zo kan u snel schakelen in de gewenste temparatuur. Specificaties Wastafelkraan Xenz Mat Zwart: - Mat Zwart - Wastafelkraan - Keramische schijven - Design - Een hendel - Mengkraan - Hoogte 26.4 cm - Lengte uitloop 13.3 cm - Hoogte uitloop 16.3 cm - Toepasbaar op alle wastafels
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Mat Zwart
SKU nummer8718657503745
1-Gats Wastafelkraan
Kranen > Wastafelkraan > 1-Gats Wastafelkraan
Korting 103.45
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �292.50
Magnify Bekerhouder Clou Flat Transparant Glas Chroom
Bekerhouder Clou Flat Transparant Glas Chroom
Bekerhouder Clou Flat Transparant Glas Chroom
Accessoires
Clou
Bekerhouder Clou Flat Transparant Glas Chroom Deze bekerhouder is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Deze bekerhouder is een echte blikvanger bij uw badkamermeubel. De beker is van transparant glas en de houder is van chroom. De afmetingen: b.8.5 x d.13.6 x h.9.6 cm. Specificaties Bekerhouder Clou Flat Transparant Glas Chroom: - Kwaliteit en design - Bekerhouder - Clou Flat - Transparant glas - Chroom - Afmetingen: b.8.5 x d.13.6 x h.9.6 cm
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000098
Accessoires
Accessoires > > Accessoires
Korting 14.07
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �67.00
Magnify Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 16.5cm Chroom
Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 16.5cm Chroom
Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 16.5cm Chroom
Accessoires
Clou
Toiletrolhouders
Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 16.5cm Chroom Deze toiletrolhouder is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Deze toiletrolhouder is zonder klep en heeft een chrome uitstraling. De afmetingen zijn b.16.5 x d.7.2 x h.4.8 cm. Specificaties Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 16.5cm Chroom: - Kwaliteit en design - Toiletrolhouder - Clou Flat - Zonder klep - Chroom - Afmetingen: b.16.5 x d.7.2 x h.4.8 cm.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000111
Toiletrolhouders
Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
Korting 13.02
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �62.00
Magnify Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 12.1cm Chroom
Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 12.1cm Chroom
Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 12.1cm Chroom
Accessoires
Clou
Toiletrolhouders
Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 12.1cm Chroom Deze toiletrolhouder is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Deze toiletrolhouder is zonder klep en heeft een chrome uitstraling. De afmetingen zijn b.4.8 x d.12.1 x h.4.8 cm. Specificaties Toiletrolhouder Clou Flat Zonder Klep 12.1cm Chroom: - Kwaliteit en design - Toiletrolhouder - Clou Flat - Zonder klep - Chroom - Afmetingen: b.4.8 x d.12.1 x h.4.8 cm.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000128
Toiletrolhouders
Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
Korting 10.92
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �52.00
Magnify Ligbad Beterbad Xenz Rondo 160 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Rondo 160 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Rondo 160 Cm Wit
Bad
Beterbad Xenz
Ligbad
Ligbad Beterbad Xenz Rondo 160 x 45.5 cm wit Dit moderne ligbad geeft een bijzonder fraaie uitstraling aan uw badkamer. Een ideaal bad om heerlijk in bij te komen na een drukke dag of om gewoon lekker in te relaxen. De vorm van dit ligbad geeft veel comfort en is makkelijk te onderhouden. Het bad is gemaakt van 100% hoogwaardige kwaliteit acryl. Het ronde bad geeft een uitermate luxe uitstraling aan uw badkamer en heeft een inhoud van 350 L. De Beterbad Xenz Rondo wordt inclusief dubbele potenset en afvoerset geleverd.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000303
Ligbad
Bad > Ligbad > Ligbad
Korting 168.95
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �1035.00
Magnify Ligbad Beterbad Xenz Fiji Rechts 160x90 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Fiji Rechts 160x90 Cm Wit
Ligbad Beterbad Xenz Fiji Rechts 160x90 Cm Wit
Bad
Beterbad Xenz
Ligbad
Ligbad Beterbad Xenz Fiji Rechts 160x90x48 cm wit Dit moderne ligbad geeft een bijzonder fraaie uitstraling aan uw badkamer. Een ideaal bad om heerlijk in bij te komen na een drukke dag of om gewoon lekker in te relaxen. De vorm van dit ligbad geeft veel comfort en is makkelijk te onderhouden. Het bad is gemaakt van 100% hoogwaardige kwaliteit acryl en de inhoud is 216 liter. Standaard worden er geen badpoten of badafvoer meegeleverd. De Beterbad Xenz Fiji is een bad dat erg functioneel is. Door zijn douchegedeelte kan u ook erg gemakkelijk douchen in dit bad.
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Wit
SKU nummer8719304000358
Ligbad
Bad > Ligbad > Ligbad
Korting 88.40
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �565.00
Magnify Toiletrolhouder Clou Flat Met Klep Chroom
Toiletrolhouder Clou Flat Met Klep Chroom
Toiletrolhouder Clou Flat Met Klep Chroom
Accessoires
Clou
Toiletrolhouders
Toiletrolhouder Clou Flat Met Klep Chroom Deze toiletrolhouder is van het merk Clou. Clou staat garant voor kwaliteit en design. Deze toiletrolhouder is met klep en van Chroom. De afmetingen zijn 12.2(b)x13.5(d)x8.2(h). Specificaties Toiletrolhouder Clou Flat Met Klep Chroom: - Kwaliteit en design - Toiletrolhouder - Clou Flat - Met klep - Chroom - Afmetingen: 12.2(b)x13.5(d)x8.2(h)
Ean nummer ('EAN' staat voor 'European Article Numbering')Chroom
SKU nummer8717462000104
Toiletrolhouders
Accessoires > Toiletrolhouders > Toiletrolhouders
Korting 15.54
Review product
 
Review Winkel
Tegel Sanitair Depot
 
Laagste online prijs : �74.00
Magnify Douchebak Flat 90x90x3 5 Cm
Douchebak Flat 90x90x3 5 Cm
Douchebak Flat 90x90x3 5 Cm
Douche
Brand - merk Megabath
MegaBath Douchebak Flat 90X90X3,5 Cm Specificaties & Afmetingen Douchebak Materiaal: Acryl Leverbaar in 10 verschillende kleuren Vorm: Vierkant Afmetingen: 90x90x3,5 cm (lxbxh) Afvoer diameter: 90 mm
Douche > Douchebakken > Douchebak Vierkant
Review product
 
Review Winkel
Douche en sanitair
 
�299.00
Magnify Douchebak Flat 100x80x3 5 Cm
Douchebak Flat 100x80x3 5 Cm
Douchebak Flat 100x80x3 5 Cm
Douche
Brand - merk Megabath
MegaBath Douchebak Flat 100X80X3,5 Cm Specificaties & Afmetingen Douchebak Materiaal: Acryl Leverbaar in 10 verschillende kleuren Vorm: Rechthoek Afmetingen: 100x80x3,5 cm (lxbxh) Afvoer diameter: 90 mm
Douche > Douchebakken > Douchebak Rechthoek
Review product
 
Review Winkel
Douche en sanitair
 
�299.00
Magnify Douchebak Flat 100x90x3 5 Cm
Douchebak Flat 100x90x3 5 Cm
Douchebak Flat 100x90x3 5 Cm
Douche
Brand - merk Megabath
MegaBath Douchebak Flat 100X90X3,5 Cm Specificaties & Afmetingen Douchebak Materiaal: Acryl Leverbaar in 10 verschillende kleuren Vorm: Rechthoek Afmetingen: 100x90x3,5 cm (lxbxh) Afvoer diameter: 90 mm
Douche > Douchebakken > Douchebak Rechthoek
Review product
 
Review Winkel
Douche en sanitair
 
�359.00
Search Results 1 tot 37 van totaal 384 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

 • Opgeslagen
 • None
 • Recent bekeken
 • None
 • Mijn recente zoekopdrachten
 • None

Laatste nieuws

 • Black Friday Tegeldepot
  (23 November 2018)
  Black Friday Tegeldepot Ontvang hier 10% korting bij Tegeldepot: black friday...
 • Gezocht op sanitair tegels
  (16 November 2018)
  Gezocht op sanitair tegels Adres (3) Douchewand Schuifdeur 135 Cm (3) Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom wit (2) Douch...
 • Veghel Sanitair
  (02 April 2018)
  Veghel Sanitair Zoekopdrachten door bezoekers Zoekwoord Totaal zoekopdrachten Zoekwoord goedkeuren? Verwijderen? Selecteer/deselecteer Alles Wa...
 • Alle nieuwsberichten »

Populaire zoekopdrachten

Waar Wilt U Naar Zoeken  Scharnier Accor Valpijp Verbinder Beterbad Lagoon Multifunctionele Pex al pex Buizen Met Isolatie Pendeldeur Swing Wc Borstel 65mm Wc Glaso Contactgegevens Jazz 3430411 Badkamermeubel Met Wasbak Afvoerputje Amirican Kitchen Instamat Schafer Bovendeel Knijp Handdouche  Raindance Douchekop Keramag Joly Deksel Voor Urinoir Met Scharnier Chroom  wit Douchebak Douchebak 90x75 Grohe Douchehouder Doucheputje  Douche Rooster Website Complete Badkamer Aquadesign Vrijstaand Ligbad Round 170x78x60cm Acryl Wit 168x75x58 Vrijstaand Bad Acryl 168x75x58 Cea Fre 64 Adres Matte Douchedeur Schoonmaakmiddel Grohclean Douchewand Schuifdeur 135 Cm 45304000 Groh 45304000 Douchedeur Enter Jashaak Vola Openingstijden  Solid s Top Opbouwwastafel Ovaal Mat Wit B60xd40x11 2cm  Cea Ink Buitendouche Rubio Picasso Xs Z 1 Geborsteld Douch Schuifdeur Nisdeur 2 Delige Douchedeur 96x 180 Cm Wiesbaden Menir Wiesbaden Menir 32 3779 Haro Wcbril Badkamermeubel  Onderkast Dukan Vlotter Tece Eigenaar Contact Pressalit Tivoli2 Colorado Sprongbocht Wiesbaden 72mm ⌀ 9 11 Verstelbaar 14 5   34 5cm Douchegootkit Kalkscha Bad Plug Valpijp Rvs Drukplaten Releveler Handdoekhouder Bwh Design Solidsteel Tegelstrip Rvs Zwart  Ronda Badkussen R155 Keramag douchecabine160x80x4 8cm Pendeldeur Xenz Flat Douche Deur Sanix Round Dubbele Handdoekrek Kees Keukenkraan Keramag Joly Wcbbril Waste Badwand Tripp 150x140 Badwand Badwand Tripo Dab Va35 180 Pomp Ligbad S koppeling Cube